Την Παρασκευή ξεκινάει η προπώληση για τις συναυλίες του Sting

Την Παρασκευή ξεκινάει η προπώληση για τις συναυλίες του Sting

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 10:30 θα ξεκινήσει η προπώληση για τις δύο συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο. Ο Βρετανός μουσικός που έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα των The Police στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και ακολούθησε στην πορεία μία επιτυχημένη σόλο καριέρα μέχρι και σήμερα, επιστρέφει στην Αθήνα για δύο συναυλίες, στις 22 και 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής, ο Sting γεννήθηκε στο Νιουκάστλ της Αγγλίας, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο το 1977 και δημιουργήσει τους The Police με τους Στιούαρτ Κόπλαντ και ‘Αντι Σάμερς. Η μπάντα κυκλοφόρησε πέντε στούντιο άλμπουμς, κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο βραβεία Brits και συμπεριλήφθηκε στο «The Rock and Roll Hall of Fame» το 2003.

Το τελευταίο άλμπουμ του Sting, με τίτλο «57th & 9th» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, ακολούθησε η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς περιοδεία «57th & 9th World Tour», με 115 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη, η οποία έληξε πρόσφατα.

Κατά τη διάρκεια της ένδοξης καριέρας του, ο Sting έχει πουλήσει κοντά στα 100 εκατομμύρια άλμπουμ από τη συνολική δουλειά του με τους The Police, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 10:00 και για 24ωρες, θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική προπώληση αποκλειστικά για τα μέλη του επίσημου fan club του Sting (www.sting.com).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter