Της CIA της φταίνε τα WikiLeaks…

Της CIA  της φταίνε τα WikiLeaks…

Η CIA κατηγορεί τον ιστότοπο WikiLeaks ότι βοηθά τους αντιπάλους των Ηνωμένων Πολιτειών με τη διαρροή που αποκαλύπτει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η αμερικανική υπηρεσία Πληροφοριών για να μετατρέψει συσκευές όπως το iPhone της Apple ή τηλεοράσεις Samsung σε εργαλεία κατασκοπείας.

«Το αμερικανικό κοινό θα πρέπει να ανησυχεί για κάθε πληροφορία που δημοσιοποιεί το WikiLeaks που έχει ως στόχο να αλλοιώσει τις ικανότητες της κοινότητας των Πληροφοριών να προστατεύσει την Αμερική από την τρομοκρατία και τους αντιπάλους της», δήλωσε η εκπρόσωπος της CIA Χέδερ Φριτς Χόρνιακ.

Σύμφωνα με την Washington Post, το FBI προετοιμάζεται για μεγάλη καταδίωξη των υπευθύνων διαρροών για να εξακριβωθεί με ποιον τρόπο το WikiLeaks απέκτησε αυτές τις πληροφορίες.

Τα έγγραφα, την αυθεντικότητα των οποίων δεν έχει επιβεβαιώσει η CIA , περιγράφουν περισσότερα από χίλια προγράμματα κακόβουλου λογισμικού (ιούς, άλογα της Τροίας…) που επιτρέπουν τον έλεγχο επί ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα smartphones ή οι τηλεοράσεις με πρόσβαση στο Ιντερνετ, έως και αυτοκίνητα, για την παρακολούθηση των χρηστών τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter