Τι αναφέρουν κύκλοι της Εθνική Τράπεζας για την υπόθεση των θυρίδων

Τι αναφέρουν κύκλοι της Εθνική Τράπεζας για την υπόθεση των θυρίδων

Με το θέμα των θυρίδων που βρέθηκε στην επικαιρότητα ασχολείται αποκλειστικά η Ελληνική Δικαιοσύνη, με αρωγό της την Εθνική Τράπεζα, η οποία συνέδραμε και συνδράμει στην αποκάλυψη της αλήθειας, επισημαίνουν κύκλοι της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα οι ίδιοι κύκλοι η υπόθεση αυτή βρίσκεται στα δικαστήρια πάνω από 5 χρόνια.

Υπάρχουν προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις που δεν δικαίωσαν τους καταγγέλλοντες και αυτό προφανώς είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό δεδομένο. Σήμερα, όσον αφορά στην προέκταση αυτών των καταγγελιών από τους ίδιους ανθρώπους, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών Αρχών. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποδειχθεί και δεν έχει προκύψει κάτι μεμπτό για τους υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας, αναφέρουν. Σεβόμενοι τη μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας δεν μας επιτρέπεται να αναφερθούμε στην παρούσα φάση σε συγκεκριμένα στοιχεία, συνιστούμε δε προσοχή, λόγω της μεγάλης ευαισθησίας του θέματος και τονίζουν επίσης ότι από τα στοιχεία που ανέδειξε η έρευνα καμία θυρίδα δεν παραβιάστηκε και να υπενθυμίσουμε ότι το άνοιγμα των θυρίδων γίνεται με δύο κλειδιά, ένα εκ των οποίων κατέχει πάντα αποκλειστικά ο πελάτης.

Σημειώνουμε τέλος, ότι η Εθνική Τράπεζα διαθέτει σήμερα 60.000 θυρίδες, τις οποίες διαχειρίζεται από της ιδρύσεώς της. Ποτέ στο παρελθόν, δηλαδή πάνω από ενάμισι και πλέον αιώνα, δεν έχει ανακύψει οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την ασφάλεια των θυρίδων, σε κάθε δε περίπτωση, όπως είναι άλλωστε αυτονόητο, η ίδια η τράπεζα ενδιαφέρεται για την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι της Εθνικης Τράπεζας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter