Τι απαντά η αδελφή του Πάνου Καμμένου για τις απρεπείς χειρονομίες του υπουργού

Τι απαντά η αδελφή του Πάνου Καμμένου για τις απρεπείς χειρονομίες του υπουργού

«Ανθρώπινη αντίδραση, αλλά δεν ήταν σωστή», σχολίασε η αδελφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλεξία Καμμένου και προπονήτρια της Βουλιαγμένης, αναφερόμενη στις χειρονομίες του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού της Α1 Πόλο Γυναικών μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού.

«Απ’ το πρωί έχω δει χιλιάδες σάιτ να γράφουν για τον αδερφό μου», είπε στο “Sport24 Radio 103,3” και συνέχισε: «Εγώ είμαι ένας άλλος άνθρωπος, διατηρώ χαμηλό προφίλ. Προσπαθούν να με μπλέξουν σε πράγματα που δεν με αφορούν. Εγώ ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Να μην με μπλέκουν σε πράγματα που δεν έχω σχέση. Νομίζω πως έχει τοποθετηθεί ο ίδιος δημόσια. Δεν έχω δει την σκηνή γιατί ήμουν στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να κοιτάζω την κερκίδα. Καλύτερα κιόλας, γιατί δεν μπαίνω σ’ αυτές τις διαδικασίες. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Να μην κάνουμε την τρίχα-τριχιά επειδή έγινε μία χειρονομία. Να δούμε την ουσία. Πρέπει να προστατεύσουμε το άθλημά μας, που είναι το πιο πετυχημένο στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην ξανασυμβούν επεισόδια. Οι οπαδοί να καταλάβουν πως δεν πρέπει να γίνονται επεισόδια».

Για τον Ολυμπιακό:

Όπως αναφέρει, ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προσπάθησε να σταματήσει τα συνθήματα.

«Δεν έχω πρόβλημα με τους παράγοντες του Ολυμπιακού. Τους σέβομαι και με σέβονται. Θέλω να υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Θέλω να είναι δυνατός ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ. Ένας δυνατός αντίπαλος σε κάνει καλύτερο. Εμένα η μία μου κουμπάρα έπαιζε στον Ολυμπιακό, η άλλη στη Γλυφάδα και “σκοτωνόμασταν”. Εγώ δεν έχω παράπονο, γιατί είδα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να προσπαθεί να σταματήσει τα συνθήματα. Να μην υπάρχει οπαδοποίηση».

Ήταν λάθος η αντίδραση του αδερφού της;

Ανθρώπινη, αλλά όχι σωστή, λέει η Αλεξία Καμμένου.

«Θέλω να πω ότι δεν θεωρώ πως η αντίδραση ήταν σωστή, αλλά θεωρώ πως ήταν ανθρώπινη. Εκείνη την στιγμή δεν σκέφτηκε την ιδιότητά του, αλλά το γεγονός ότι είναι αδερφός μου. Είμαι αυτοδημιούργητη. Δεν ήρθε για να με βοηθήσει. Ήθελε απλά να δει την αδερφή του. Πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Δεν έχω φοβηθεί και δεν φοβάμαι κανέναν. Ξέρω πως αν ανέβω πάνω στην εξέδρα, οι ίδιοι άνθρωποι θα μου πουν άλλα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Πηγή: Sport24 Radio 103,3

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter