Τι απαντάει ο Νίκος Καρανίκας για τα βρισίδια στο Facebook

Τι απαντάει ο Νίκος Καρανίκας για τα βρισίδια στο Facebook

Τη δική του εκδοχή για την ανταλλαγή ύβρεων που είχε με μία επιχειρηματία από τη Μύκονο, στο Facebook, έδωσε ο Νίκος Καρανίκας.

«Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα βρισίδια δεν είναι ωραίο πράγμα. Προφανώς ανταπέδωσα», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι και ο ίδιος δέχθηκε ύβρεις, κάτι που δεν έχει έρθει επαρκώς στο φως.

«Έκανα το λάθος και ανταπέδωσα. Στις 15 του μηνός, πρώτη ημέρα των πλημμυρών, ανάρτησα μια διαδικασία που γίνεται στη Βουλή. Επί 20 λεπτά αυτή η κυρία μου μιλούσε στο messenger του facebook, δεν θα σας πω τι μου έγραφε. Αλλά όταν μιλάω με κάποιον, δεν τον βρίζω στα καλά του καθουμένου. Με αυτήν, προφανώς ήταν και απαραίτητο να την βρίσω», δήλωσε στο newpost.gr, προσθέτοντας:

«Νομίζετε ότι για αυτό γίνεται όλος ο καυγάς; Κάτι ήθελε να κάνει η κυρία και αποδεικνύεται. Μαθαίνω τρέχει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο σήμερα»

Από την πλευρά της, η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου υποστήριξε ότι το μήνυμα που έστειλε στον Νίκο Καρανίκα, στο messenger, δεν ήταν υβριστικό, αλλά την επόμενη μέρα, ανοίγοντας το δικό της messenger, βρήκε από εκείνον υβριστικό μήνυμα. Όταν, όπως λέει, διαμαρτυρήθηκε, δέχθηκε κι άλλα υβριστικά μηνύματα, με την απειλή να μην τα δημοσιοποιήσει.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από τη “συνομιλία”:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter