Τι είπε ο Τζανακόπουλος στους απλήρωτους του Mega στο Μέγαρο Μαξίμου – Συνάντηση τη Δευτέρα και με Αχτσιόγλου (Photos)

Τι είπε ο Τζανακόπουλος στους απλήρωτους του Mega στο Μέγαρο Μαξίμου – Συνάντηση τη Δευτέρα και με Αχτσιόγλου (Photos)

Διαμαρτυρία με πανό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου έκαναν το μεσημέρι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega Channel και παρά την παρουσία των ΜΑΤ αντιπροσωπεία τους έγινε δεκτή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. 

Οι εργαζόμενοι εξήγησαν στον Κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι είναι σε κατάσταση ομηρείας και απλήρωτοι εδώ και 18 μήνες και ζήτησαν τη μεσολάβηση της Κυβέρνησης ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν. Οι εργαζόμενοι έθεσαν μετ’ επιτάσεως το τι μέλλει γενέσθαι αν τελικά λόγω της διαδικασίας αδειοδότησης, στην οποία οι μέτοχοι του καναλιού την τελευταία στιγμή δεν πήραν μέρος, πέσει μαύρο στο κανάλι. 

Ο κ. Τζανακόπουλος δεσμεύτηκε να συναντηθεί μαζί με τους εργαζόμενους, τους νομικούς εκπροσώπους των σωματείων τους (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΠΗΕΑ) και την Υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου – την Δευτέρα το πρωί ώστε να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα νομοθετικής ρύθμισης που θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα της ομηρείας στην οποία έχουν περιέλθει. 

Την ίδια ώρα πάντως οι απλήρωτοι τεχνικοί παραμένουν σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil του μεγαλομετόχου του καναλιού, Γιάννη Βαρδινογιάννη και ετοιμάζονται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. 

Την Δευτέρα επίσης είναι η καταληκτική ημερομηνία που έδωσε το ΕΣΡ στην εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ να υποβάλει buisness plan που θα προβλέπει και την αποπληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους προκειμένου να εξετάσει την αίτηση για τη μεταβολή του χαρακτήρα του καναλιού σε θεματικό ώστε να αποφευχθεί ο σκόπελος του “μαύρου” μέχρι την προκήρυξη των θεματικών αδειών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter