Τι έλειπε από την πολιτική ζωή της χώρας; Ο Στέφανος Χίος υποψήφιος δήμαρχος

Τι έλειπε από την πολιτική ζωή της χώρας; Ο Στέφανος Χίος υποψήφιος δήμαρχος

Δεν υπάρχει – λογικός – άνθρωπος στην Ελλάδα που, αρχικά, να μην έχει γελάσει με τον Στέφανο Χίο. Επίσης δεν υπάρχει και πάλι λογικός άνθρωπος, που μετά από λίγο να μην έχει τρομάξει με όσα φτάνουν στα αυτιά του. 

Ο Στέφανος Χίος λοιπόν, με τη χυδαία φρασεολογία του, με τις ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές, και μισαλλόδοξες αντιλήψεις του, αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Σπάρτης.

Δεν είναι τίποτα άλλο από μία καρικατούρα η οποία καταφέρνει εξαιτίας της γραφικότητάς της να μην αντιμετωπίζεται «σοβαρά» από ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών. 

Η αλήθεια είναι όμως, πως ο Στέφανος Χίος δεν είναι αστείος. Είναι επικίνδυνος. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι απόψεις του είναι ταυτόσημες με εκείνες της Χρυσής Αυγής. Η διαφορά εδώ είναι πως ο Χίος – λανθασμένα – προκαλεί γέλιο ενώ η Χ.Α. τρόμο. 

Το γεγονός πως κάποιοι θα τον ψηφίσουν, φέρνει ξανά στην επικαιρότητα, την προβληματική ελληνική κοινωνία, με τους μεν ομοϊδεάτες του να αυξάνονται συνεχώς και τους δε απολιτίκ «χαβελετζίδες» ψηφοφόρους, να σκοπεύουν να τον ψηφίσουν «για πλάκα». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter