Τι κάνουν Άδωνης, Πορτοσάλτε κι ένας Αντιστράτηγος αστυνομίας σε εκδήλωση της ΝΔ; Μιλούν για τον λαϊκισμό!

Τι κάνουν Άδωνης, Πορτοσάλτε κι ένας Αντιστράτηγος αστυνομίας σε εκδήλωση της ΝΔ; Μιλούν για τον λαϊκισμό!

Όλα τα είχαμε αυτήν την φθινοπωρινή Τρίτη, μας έσκασε κι η πληροφορία της χρονιάς: Ελάτε, κόσμε, στην εκδήλωση της ΝΔ Γαλατσίου με θέμα: «Ο Λαϊκισμός και πως αυτός έχει επιδράσει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στην ασφάλεια των πολιτών και στην εξέλιξη της νέας γενιάς»!

Για κάποιον λόγο, η τοπική του Γαλατσίου θεώρησε πως οι κατάλληλοι ομιλητές είναι: Ένας ακροδεξιός αντιπρόεδρος, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ένας αδέκαστος (…) δημοσιογράφος , ο Άρης Πορτοσάλτε ως συντονιστής της εκδήλωσης, ένας αντιστράτηγος αστυνομίας εν αποστρατεία και πολιτευτής, ο Χρήστος Κανταρίδης, η Μαριέττα Γιαννάκου και ένας ΟΝΝΕΔίτης, ο Άγης Δήγκας.

Ο Άδωνης θα μιλήσει για τον Λαϊκισμό και την Επιχειρηματικότητα. Ο Κονταρίδης θα μιλήσει για τον Λαϊκισμό και την Ασφάλεια των Πολιτών, ο υπεύθυνος οργανωτικού της ΟΝΝΕΔ θα μιλήσει για τον Λαϊκισμό και την επίδρασή του στη Νέα Γενιά Πολιτών και όλα αυτά θα τα συντονίσει ο Άρης Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ.

Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η εκδήλωση θα κινηθεί περίπου σε αυτό το κλίμα: Πώς να ξεκινήσετε start up επιχείρηση με άμισθους εκπροσώπους της Νέας Γενιάς που θα πουλάει νανοβιονικά γιλέκα και πώς θα γίνει να τα πουλάτε ακόμα και στο άβατο των Εξαρχείων, χωρίς να κινδυνεύει η ασφάλειά σας.

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και να μην λείψει κανείς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter