Τι ρώτησε ο Άλεξ Φέργκιουσον όταν συνήλθε από το κώμα

Τι ρώτησε ο Άλεξ Φέργκιουσον όταν συνήλθε από το κώμα

Ερωτήσεις σχετικά με το αγαπημένο του ποδόσφαιρο, αυτό που υπηρέτησε μία ολόκληρη ζωή με απόλυτη επιτυχία, είχε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, όταν συνήλθε από το κώμα.

Ο 76χρονος Σκωτσέζος, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για εγκεφαλική αιμορραγία το περασμένο Σάββατο, στο Βασιλικό Νοσοκομείο στο Σάλφορντ, όταν ξύπνησε από το κώμα ρώτησε:

«Τι έκανε η Ντονκάστερ;» ομάδα που καθοδηγεί ο γιος του Ντάρεν (σ.σ: για την ιστορία έχασε 1-0 με γκολ του Γουίλ Γκριγκ).

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, μιλώντας με τα μέλη της οικογένειάς του, ρώτησε στη συνέχεια: «Για τον τελικό του FA Cup είμαι εκτός, αλλά για εκείνον του Champions League στο Κίεβο υπάρχουν πιθανότητες;».

Οι γιατροί και τα μέλη της οικογένειας, σημειώνουν αυτά τα ενθαρρυντικά σημάδια, αλλά φυσικά ο Φέργκιουσον θα πρέπει να ακολουθήσει μια μεγάλη περίοδο ανάπαυσης. Ετσι είναι σχεδόν αδύνατο στις 26 Μαΐου να φτάσει στην ουκρανική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει την συνάντηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ από κοντά.

Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του Κάθι, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 1967.

Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι με την μετεγχειρητική πορεία και υπάρχει επιφυλακτική αισιοδοξία για μια πλήρη ανάκαμψη του Σερ Αλεξ, ακόμα κι αν ο δρόμος είναι πολύ μακρύς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter