Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ Ιπποδρόμου στη Nova!

Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ Ιπποδρόμου στη Nova!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τετάρτη 5 Ιουλίου από τις 16:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports3HD το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ Ιπποδρόμου τη σημαντικότερη κούρσα στο καλεντάρι των ελληνικών ιπποδρομιών που θα διεξαχθεί στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου (https://www.youtube.com/watch?v=4GDOwUho-8g).

Οι αναβάτες που θα πάρουν μέρος θα αγωνιστούν με στόχο τις προσωπικές επιδόσεις ,τα ρεκόρ και κυρίως τον μεγάλο τίτλο στην κούρσα της χρονιάς. Η πρώτη ιπποδρομία ξεκινάει στις 17:00 και όλες θα ολοκληρωθούν γύρω στις 20:30 όπου και θα αναδειχθεί ο κορυφαίος ίππος της χρονιάς.

Η σπουδαιότερη ιπποδρομία της χρονιάς, το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, αποτελεί την πιο απαιτητική πρόκληση για τα 3ετή καθαρόαιμα άλογα. Αυτό ισχύει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις ιπποδρομιακά αναπτυγμένες χώρες. Τα πιο φημισμένα Ντέρμπι διεθνώς είναι αναμφισβήτητα το Κεντάκυ Ντέρμπι στον «ιππόδρομο των ρόδων» στην Αμερική και το Αγγλικό Ντέρμπυ στον περίφημο ιππόδρομο του Έπσομ.

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (http://www.novasports.gr/Facebook,
www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη αγώνων των αθλητικών διοργανώσεων.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter