Το απίστευτο ποσό που θα παίρνει ο Αλέξις Σάντσες

Το απίστευτο ποσό που θα παίρνει ο Αλέξις Σάντσες

Ο Χιλιανός Αλέξις Σάντσες, έκανε χθες άλμα στην καριέρα του, περνώντας από την Αρσεναλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει η Dailly Mirror, οι αποδοχές του τριπλασιάστηκαν, με αποτέλεσμα να γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στην Premier League, με εβδομαδιαίες αποδοχές 570.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο του, ο 29χρονος επιθετικός θα εισπράττει 81.428 ευρώ «μεροκάματο» ή διαφορετικά 3.392 ευρώ την ώρα!

Οι πρώτοι πέντε της σχετικής κατάταξης:

1. Αλέξις Σάντσες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 570.000 ευρώ την εβδομάδα

2. Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 331.000

3. Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι) 296.000

4. Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι) 285.000

5. Ρομέλου Λουκάκου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 285.000

Σάντσες: «Θέλω να κερδίσω τα πάντα»

Ο Αλέξις Σάντσες είναι από εχθές παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συμφωνία ανάμεσα στους «κόκκινους διάβολους» και στην Άρσεναλ είναι οριστική και ο 29χρονος Χιλιανός σταρ, του οποίου το συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» τελείωνε το ερχόμενο καλοκαίρι, εντάχθηκε στο δυναμικό της Γιουνάϊτεντ και δήλωσε «πεινασμένος» για τίτλους: «Η ομάδα είναι σε θέση να τα κατακτήσει όλα. Την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ και όποια άλλη διοργάνωση. Αυτός είναι ο στόχος μου και η δυναμική που έχει αυτός ο σύλλογος σε ολόκληρο τον πλανήτη βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να αισθάνεται σημαντικός στην ομάδα του. Έτσι με έκαναν να αισθανθώ οι άνθρωποι του κλαμπ δίνοντάς μου το νούμερο 7 αλλά και ο Ζοσέ Μουρίνιο που εισηγήθηκε τη μεταγραφή μου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κερδίσει τα πάντα όπου έχει δουλέψει.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter