Το «Άργος» παραδέχεται ότι το Documento δεν φτάνει σε όλα τα σημεία πώλησης

Το «Άργος» παραδέχεται ότι το Documento δεν φτάνει σε όλα τα σημεία πώλησης

Επιβεβαιώνεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο η έρευνα του Documento, από την οποία έχει προκύψει ότι το έντυπο δεν φτάνει σε αρκετά σημεία πώλησης, ακόμα και μέσα στην Αττική, όπως απέδειξε η επιτόπια και ενδελεχής έρευνα της εφημερίδας.

Μετά το εξώδικο που έστειλε το Documento στο πρακτορείο διανομής «Άργος», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, το πρακτορείο ρίχνει το μπαλάκι στους… διανομείς του.

Συγκεκριμένα, το Άργος απέστειλε εξώδικο σε διανομέα, κατηγορώντας τον ότι «δεν διένειμε στις 15 Ιουλίου του 2018 την εφημερίδα σε δύο σημεία πώλησης στην Άνω Γλυφάδα», κάτι που συνιστά «παράβαση των αρχών της ίσης μεταχείρισης και της ισοδιανομής των εντύπων».

Παράλληλα, καλεί τον διανομέα να τηρεί στο ακέραιο τους όρους συνεργασίας, αναφέροντας πως στην περίπτωση επανάληψης παρόμοιας συμπεριφοράς αυτή η συνεργασία θα καταγγελθεί και θα γίνει προσφυγή στα δικαστήρια.

Εμείς επισημαίνουμε ότι το Documento, πέραν των άλλων, θα συνεχίσει να ελέγχει δειγματοληπτικά τα σημεία πώλησης της εφημερίδας, καθώς και ότι η κεντρική ευθύνη για τη διανομή της ανήκει στο πρακτορείο Άργος, το οποίο κατέχει μονοπωλιακή θέση και είναι εκείνο που οφείλει να ελέγχει τη σωστή διανομή όλων των εντύπων, αντί να προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες του και να τις μεταφέρει στους διανομείς του

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Άργος άρχισε τους ελέγχους μετά το εξώδικο του Documento. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter