Το αυτοκίνητο της εβδομάδας

Το αυτοκίνητο της εβδομάδας

Η επιστροφή. Τρίτο και τελευταίο μέρος της ζωής μας με το Passat, που επέστρεψε στην Karenta.

Το κομμάτι του Martin Roth, An Analog Guy In A Digital World, ταιριάζει στην εικόνα του Passat το οποίο προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο κλασσικό και το μοντέρνο.

Κλασσικό sedan με τέσσερις πόρτες θέσεις για πέντε επιβάτες, μεγάλο πορτ μπαγκάζ. Μοντέρνο σχήμα, τεχνολογία Blue Motion και ACT (για οικονομία και χαμηλούς ρύπους) αλλά και 150 ίππους για να ξυπνούν τα sportive σας αισθήματα.

Η VW με το νέο Passat στοχεύει αυτό που ψάχνει ο απαιτητικός μέσος οικογενειάρχης: Ένα τετράτροχο που εκπληρώνει τις ανάγκες σε χώρους, ασφάλεια και ανέσεις αλλά παράλληλα κάνει τον οδηγό του να χαμογελά από ευχαρίστηση.

Φωτ.1 Ρολόι

Κλασσικό ρολόι αλλά με quartz μηχανισμό δίνει έναν αέρα seventies πολυτελούς αυτοκινήτου.

Φωτ.2 Κεντρική οθόνη

Κάτω από το ρολόι η οθόνη infotainment, που είναι άλλη μία αντίθεση κλασσικού / μοντέρνου. Με ένα καλώδιο συνδέεται το τηλέφωνό σας και αμέσως έχετε όλες τις λειτουργίες του διαθέσιμες στην οθόνη (εκτός από GPS).

Φωτ.3 Ηλεκτρονικό χειρόφρενο

Μην ψάξετε για τον λεβιέ του χειροφρένου. Το Passat έχει ηλεκτρονικό με σύστημα «Auto Hold» που κρατά τα φρένα στο καθημερινό σταμάτα ξεκίνα αλλά και στις ανηφόρες, στις εξόδους από τα πάρκινγκ αλλά και σε άλλες δύσκολες καθημερινές στιγμές. Βέβαια εμένα μου έλειψε ο παλιός λεβιές. Όχι μόνο για το πάρκινγκ αλλά για την… τοποθέτηση του οχήματος (ας το πούμε κομψά).

Φωτ.4 Προφίλ οδήγησης

Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα προεπιλεγμένα προφίλ οδήγησης για: Οικονομία, άνεση ή ταχύτητα. Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου αλλάζει δραματικά.                                                                                                                                                                                                                                                                               

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter