Το «βαρύ χαρτί» της ΑΕΚ για Λάζαρο

Το «βαρύ χαρτί» της ΑΕΚ για Λάζαρο

Προσφυγή κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκανε χθες η ΑΕΚ, η οποία τήρησε την υπόσχεσή της πως θα φτάσει στα άκρα την υπόθεση του διεθνούς εξτρέμ και θα επιδιώξει και την τιμωρία του Ολυμπιακού.

Το νέο στοιχείο που ήρθε στην υπόθεση είναι ότι ο Έλληνας άσος είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Βερόνα για δύο χρόνια, ενώ υπήρχε οψιόν αγοράς που είχε εκπληρωθεί κανονικά από την «Ένωση».

Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, ισχυρίζονται ότι προ διετίας απέκτησαν τον Χριστοδουλόπουλο, όπως ακριβώς συνέβη στην πρόταση περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια. Για τον Κροάτη χαφ κατέβαλαν το απαιτούμενο ποσό στη Λας Πάλμας και στη συνέχεια τον ανακοίνωσαν για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τη Live Sport, το συγκεκριμένο έγγραφο είναι το «βαρύ χαρτί» της ΑΕΚ που ενδέχεται να κρίνει την υπόθεση υπέρ της, ενώ δεν επιθυμεί την επιστροφή του παίκτη, αλλά τη βαριά τιμωρία του.

Σε μία τέτοια περίπτωση, εφόσον βρεθεί κατηγορούμενος ο παίκτης και ο Ολυμπιακός, ο πρώτος κινδυνεύει με αποκλεισμό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για 4 έως 6 μήνες και η ομάδα με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδου. Όσον αφορά τα χρήματα που δικαιούται η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ισούνται με το ποσό του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport-fm.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter