Το βίντεο με την τρανσέξουαλ που έκαψε τον Μητροπολίτη – Παύθηκε από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων (Video + Photos)

Το βίντεο με την τρανσέξουαλ που έκαψε τον Μητροπολίτη – Παύθηκε από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων (Video + Photos)

Σε παύση έθεσε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο, μετά από δημοσιεύματα σε ελληνικά αλλά και σε αραβικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όπως μάλιστα αναφέρεται, σύμφωνα με αραβικό ανακοινωθέν, έπαυσε τον Μητροπολίτη Ησύχιο από Πατριαρχικό Επίτροπο και από άλλες θέσεις που κατείχε.

Παράλληλα ο Πατριάρχης Θεόφιλος έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως δεν υπάρχει άτομο, όσο ψηλά και αν είναι στην τάξη της ιεροσύνης που να απολαμβάνει ασυλίας, ειδικά όταν αφορά την εικόνα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι το Πατριαρχείο έχει δώσει ήδη εντολή να ξεκινήσουν ανακρίσεις και να μαζευτεί ό,τι υλικό υπάρχει στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο προς εξέταση από ειδική επιτροπή.

Ο Μητροπολίτης και το βίντεο με την τρανσέξουαλ που τον έκαψε:

Το βίντεο ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η τρανσέξουαλ Αφροδίτη Κωνσταντίνου, η οποία έχει καταγωγή από τη Φλώρινα.

Μάλιστα στην ανάρτησή της, στις 10 Απριλίου, γράφει:

Τώρα να δούμε τι θα πει ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος…. Θα συνέχιση να τον προστατεύει…. Ο πατριαρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας η Ιερή κανόνες τι λένε….. σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον Καθαιρέσουν………δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποίηση έτσι…… Καί σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα….. Καλημέρα







Σε μία προηγούμενη ανάρτηση (29 Μαρτίου) γράφει μάλιστα:

Ησυχιος Κοντογιάννης Αφροδίτη Κωνσταντίνου… Το άλλο βίντεο στο YouTube το κατέβασαν λέει παραβιάζει την πολιτική του Υou Tube για γυμνό ή σεξουαλικό περιεχόμενο… Για αυτό εγώ το ανέβασα εδώ στο φ μπουκ….και είχε 11.000 χιλιάδες προβολές

Χθες (16 Μαρτίου) έγραφε:

Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο του πατριαρχη Θεοφίλου στα Ιεροσόλυμα σήμερα και μου είπαν να ξανά πάρω ξανά περνώ τηλέφωνο και με κοροϊδεύουν θα θα θα…. Από τον Άννα στον Καϊάφα………. Όλοι ίδιοι είναι εκεί μέσα…… Και δεν μου λένε με ποιον μιλάω ρωτάω ποιος είστε για να ξέρω με ποιον έχω μιλήσει και μου λένε ότι ένας απλός μοναχός είμαι……. αύριο πάλι θα πάρω τηλέφωνο

Σύμφωνα με αραβόφωνα Μέσα ο Πατριάρχης Θεόφιλος έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως όσο ψηλά και αν είναι κάποιο άτομο στην τάξη της ιεροσύνης δεν θα έχει καμία ασυλία σε ότι αφορά την εικόνα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Το Ιερό Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο σύμφωνα με αραβικά δημοσιεύματα που δημοσιεύθηκαν στις 28 Μαρτίου, εξέδωσε επίσημη δήλωση μέσω της οποίας ανακοίνωσε την απόφαση του Πατριάρχη ως προ την παύση του Μητροπολίτου Καπιτωλιάδος Ησύχιου από τη θέση του Πατριαρχικού Επιτρόπου, μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μητροπολίτης διατηρούσε επί μακρόν δεσμό με την γυναίκα που καταγράφει το βίντεο, αλλά της είχε ζητήσει να διακόψουν πριν από τη δημοσιοποίηση του επίμαχου υλικού.

Σύμφωνα με την ίδια μάλιστα, όπως γράφει στο facebook παραθέτοντας φωτογραφίες και από το σπίτι του:

Μου έλεγε τα τελευταία δύο χρόνια θα σε βγάλω τρελή… Και ποιος θα σε πιστέψει πως με έναν άγιο σαν εμένα θα σε πάρουν για τρελή θα σε πάρουν με τις πέτρες ακούτε με τι καθαρμα ήμουν 5 χρόνια….τρέλανε την ψυχή μου μόνο αυτό σας λέω και ποιος την τρέλανε ο άνθρωπος του Θεού…… ΗΣΥΧΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΆΝΝΗΣ…..

https://www.facebook.com/afroditi.konstantinou.7/posts/989598797885482

Gepostet von Afroditi Konstantinou am Montag, 16. April 2018

https://www.youtube.com/watch?v=DeQMxX2dhes

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter