Το Elle τιμά τη Debbie Harry των Blondie (Photos)

Το Elle τιμά τη Debbie Harry των Blondie (Photos)

Η Ντέμπι Χάρι, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Blondie, στέφθηκε fashion icon στα βραβεία Elle Style που απονεμήθηκαν στο Λονδίνο και δήλωσε ότι το στιλ της καθόρισαν οι πανκ επιρροές της.

«Όταν προέρχεσαι από ένα πανκ περιβάλλον, που είναι υπέρ της αποδόμησης, της καταστροφής, της έλλειψης σεβασμού, πρέπει να βρεις κάτι στον εαυτό σου που να σε κάνει να νιώσεις διαφορετικά πράγματα», δήλωσε από το κόκκινο χαλί η Χάρι.

«Οπότε πρέπει να νιώσεις όμορφη, πρέπει να νιώσεις άνετη. Πρέπει να νιώθω σέξι», πρόσθεσε.

Η Ντέμπι Χάρι, που συνοδευόταν από τον συνιδρυτή των Blondie Κρις Στάιν, φόρεσε μια κορώνα που είχε σχεδιάσει η Βίβιεν Γουέστγουντ για να ποζάρει για τους φωτογράφους, ενώ ήταν ντυμένη με ένα κόκκινο κοστούμι, μαυρόασπρο πουκάμισο και παπούτσια της ίδιας σχεδιάστριας.

Οι Blondie, που έγιναν γνωστοί στο τέλος της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές του 1980 με τραγούδια όπως το “Heart of glass” και το “Call me”, αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 11ο άλμπουμ τους με τίτλο “Pollinator” τον Μάιο.

«Αφορά τον συνεχή κύκλο του πολιτισμού και το πώς τρεφόμαστε ο ένας από τον άλλον και πιστεύω ότι αυτή την ιδιαίτερη περίοδο (…) είναι σημαντικό να το θυμόμαστε αυτό: ότι είμαστε όλοι βαθιά συνδεδεμένοι», είπε η Χάρι για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Η Βρετανίδα ηθοποιός Έμα Γουότσον τιμήθηκε με το βραβείο Woman of the Year σε αναγνώριση της καριέρας και του έργου της υπέρ της ισότητας των δύο φύλων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter