Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Ευγένιο Γκέραρντ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Ευγένιο Γκέραρντ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον χαμό ενός μεγάλου δασκάλου, του τεράστιου ποδοσφαιρανθρώπου Ευγένιου Γκέραρντ. Με ανακοινώσεις τους όλες οι ομάδες εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον χαμό του Ολλανδού προπονητή που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών.

ΟΦΗ: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ!»

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε τον Ευγένιο Γκέραρντ, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών.

https://www.facebook.com/1174964875864008/photos/a.1178265908867238.1073741827.1174964875864008/2051015668258920/?type=3&theater

Super League: «Ανεξίτηλη η προσφορά του Γκέραρντ στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Η Super League εξέφρασε τη θλίψη της για το θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ χαρακτηρίζοντας ανεξίτηλη την προσφορά του.

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ και απευθύνει στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια. Η σημαντική προσφορά του Ευγένιου Γκέραρντ στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης».

Ολυμπιακός: «Αντίο σε έναν σπουδαίο φιλέλληνα»

Τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ σε ηλικία 77 ετών, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν:

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ενός σημαντικού προπονητή, ενός σπουδαίου φιλέλληνα».

ΑΕΚ: Από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου

Το δικό της «αντίο» στον Ευγένιο Γκέραρντ είπε η ΑΕΚ. «Με βαθιά οδύνη για τον χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Ευγένιος Γκέραρντ υπήρξε μία εκ των πλέον εμβληματικών μορφών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποτελεί τεράστια τιμή και παρακαταθήκη για την ομάδα μας το γεγονός ότι την υπηρέτησε από δύο διαφορετικά πόστα ως τεχνικός σύμβουλος δίπλα στον Τόνι Σαβέβσκι το 2000 και πέντε χρόνια αργότερα ως διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ. Το στίγμα του Ευγένιου Γκέραρντ θα παραμείνει ανεξίτηλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με την προσφορά του θα αποτελεί διαχρονικά πρότυπο προς μίμηση. Καλό ταξίδι, δάσκαλε!».

Παναθηναϊκός: «Στο Πάνθεον του ελληνικού αθλητισμού»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του σπουδαίου Ευγένιου Γκέραρντ εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

«Μία από τις πιο γνώριμες, αγαπητές και αξιοσέβαστες φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ένας άνθρωπος που έμοιαζε να είναι πάντα «παρών» στο ποδόσφαιρό μας σαν υπόδειγμα ήθους και σαν σημείο αναφοράς κάθε ωραίας ποδοσφαιρικής ιστορίας θα ανήκει στο εξής στο «Πάνθεον» του ελληνικού αθλητισμού. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

ΠΑΟΚ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο»

Τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ που έφυγε σήμερα από τη ζωή, έδωσε μέσω των social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο. Η απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ είναι τεράστια γιατί «έφυγε» ένας δάσκαλος του αθλήματος, ένας φανατικός φιλέλληνας που με τα χρόνια έγινε πραγματικός Έλληνας, μια χαρισματική προσωπικότητα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Ευγένιε…».

https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/photos/a.10150461909769687.376283.187201794686/10155928029139687/?type=3&theater

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο. Η απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ είναι τεράστια γιατί «έφυγε» ένας δάσκαλος του α…

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on Dienstag, 2. Januar 2018

Άρης: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Ο Ολλανδός προπονητής ήταν από τους ανθρώπους που απολάμβαναν του καθολικού σεβασμού, αφήνοντας το προσωπικό του ανεξίτηλο στίγμα τόσο στην ομάδα του Ο.Φ.Η. όσο και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Πανιώνιος: «Διαχρονική η προσφορά του»

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ για το χαμό του. Ο Ευγένιος Γκέραρντ τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρόσφερε σε αυτό διαχρονικά».

Απόλλων: «Άνθρωπος-κόσμημα για το ποδόσφαιρό μας»

Την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Ευγένιος Γκέραρντ αποτέλεσε για πολλά χρόνια άνθρωπο-κόσμημα του ποδοσφαίρου μας. Καλό ταξίδι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter