Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μέγας χορηγός στον μοναδικό αγώνα ορεινού τρεξίματος Olympus Marathon

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μέγας χορηγός στον μοναδικό αγώνα ορεινού τρεξίματος Olympus Marathon

Περισσότεροι από 750 δρομείς πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού, με σύμμαχό τους το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ!

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, ολοκληρώθηκε ο 14ος αγώνας Olympus Marathon, που διεξήχθη το Σάββατο 24 Ιουνίου στο πλαίσιο ενός τριημέρου πολλαπλών εκδηλώσεων. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους αθλητές που έλαβαν μέρος στον απαιτητικό δρομικό αγώνα, προσφέροντάς τους ενυδάτωση και αναζωογόνηση, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Η διαδρομή του Olympus Marathon ακολουθεί μια ιερή πορεία της αρχαιότητας, τότε που οι προσκυνητές της πόλης του Δίου ανηφόριζαν κάθε καλοκαίρι στις κορυφές του Ολύμπου για να τιμήσουν τον υπέρτατο θεό τους, το Δία. Φέτος, ο κορυφαίος αγώνας Olympus Marathon εντάχθηκε στον διεθνή αθλητικό θεσμό Skyrunner World Series 2017 Championship, και έγινε ο μοναδικός ελληνικός αγώνας που συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την κατάταξη. Η ένταξή του αγώνα σε αυτό τον θεσμό αποτελεί μία μοναδική διάκριση και ευκαιρία ανάδειξης της ομορφιάς του φυσικού κάλους αυτού του τόπου, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο αγώνας αποτέλεσε και φέτος πόλο έλξης για τους δρομείς σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερους από 750 δρομείς από διαφορετικές χώρες του κόσμου! Ανάμεσά τους και σημαντικοί Έλληνες και ξένοι αθλητές, αλλά και η AVRA Running Team, η οποία συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις ανά τη χώρα. Η ομάδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που αποτελείται από εργαζόμενους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μετέφερε το ηχηρό μήνυμα της άθλησης και της προσπάθειας, για ακόμη μία φορά, με σύμμαχό της τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις.

Η Εμμανουέλα Συφναίου, Senior Brand Manager ΑΥΡΑ, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίξαμε τον Olympus Marathon, με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ζήσαμε μία συγκλονιστική εμπειρία στο «βουνό των θεών», τον Όλυμπο, όπου είχαμε την ευκαιρία να εμψυχώσουμε, να στηρίξουμε και να προσφέρουμε την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση στους αθλητές που συμμετέχουν σε έναν από τους πιο απαιτητικούς δρομικούς αγώνες στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πετύχουν τον στόχο τους, αλλά και στην ομάδα μας την AVRA Running Team που βρέθηκε και φέτος εδώ και με σύμμαχο την καλή διάθεση, δοκιμάστηκε σε μία από τις δυσκολότερες ορεινές διαδρομές.”

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ «αγκαλιάζουν» και υποστηρίζουν με συνέπεια αθλητικές δράσεις που συνδέονται με την ευεξία και προάγουν τον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν την ομορφιά της Ελλάδας, φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter