To Grace Santorini κερδίζει το βραβείο MR&H Top Mediterranean Resort 2018

To Grace Santorini κερδίζει το βραβείο MR&H Top Mediterranean Resort 2018

Το Grace Santorini γιορτάζει φέτος 10 του χρόνια, προσφέροντας με συνέπεια στον επισκέπτη μια αυθεντική εμπειρία διαμονής, με μοναδικές γαστρονομικές επιλογές και αισθητική που συνδυάζει την τοπική αρχιτεκτονική με το σύγχρονο ντιζάιν.

Σεπτέμβριος 2018 – Το πολυτελές boutique ξενοδοχείο Grace Santorini ανακοινώνει ακόμη μια σημαντική επιτυχία, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στα βραβεία Top Mediterranean Resort Awards, μαζί με το υπό ανάπτυξη ξενοδοχείο Fouka Bay στην Αίγυπτο. Τα βραβεία απονέμονται από το Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H), αναδεικνύοντας τα ξενοδοχεία μικτής χρήσης που ξεχωρίζουν στην περιοχή της Μεσογείου.

H κ. Λένα Λιβανίδου, Επικεφαλής των Grace Hotels για την Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη του Grace Santorini σε Top Mediterranean Resort για το 2018 μας γεμίζει με ενθουσιασμό. Η κατάκτηση ενός τέτοιου βραβείου είναι ενδεικτική της συνεχούς και σκληρής προσπάθειας όλων των εργαζομένων στα Grace Hotels, προκειμένου να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βλέπουμε ότι το ξενοδοχείο εξακολουθεί να λάμπει σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά.»

Η παρουσίαση των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 13:45, κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του MR&H Forum. Το MR&H Forum είναι μια μοναδική εκδήλωση στην περιοχή της Μεσογείου, που δίνει τη δυνατότητα σε ειδικούς και επαγγελματίες από τον στον κλάδο των ξενοδοχείων μικτής χρήσης, αλλά και από τον χώρο των ξενοδοχειακών επενδύσεων να συναντηθούν και ν’ ανταλλάξουν απόψεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 17 έως και τις 19 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Grace Santorini, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://www.gracehotels.com/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter