Το «καρφί» Αντώναρου προς Μητσοτάκη και ΜΜΕ μετά τις αποκαλύψεις του Documento για Novartis

Το «καρφί» Αντώναρου προς Μητσοτάκη και ΜΜΕ μετά τις αποκαλύψεις του Documento για Novartis

Στο θέμα Novartis μετά τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento επανέρχεται ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, καυτηριάζοντας τη στάση συγκεκριμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που αποσιωπούν την ηλεκτρονική αλληλογραφία και τις σχέσεις Μητσοτάκη – Φραζή.

«Φανταστείτε μόνον τι θα είχε γίνει και τι θα γινόταν αν είχε αποκαλυφθεί η ηλεκτρονική αλληλογραφία του υπεύθυνου της Novartis με κάποιο άλλο κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο», γράφει ο κ. Αντώναρος.

Και προφανώς αναφέρεται στην αφωνία και αμηχανία των Μέσων Ενημέρωσης που προσπαθούν να πνίξουν το θέμα, ενώ ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τον Κωνσταντίνο Φραζή. 

Εννοεί βεβαίως ο κ. Αντώναρος, πως αν είχε συμβεί το αντίθετο -για παράδειγμα η αλληλογραφία ήταν μεταξύ Μαξίμου και Novartis – σήμερα θα ήταν στα πρωτοσέλιδα και θα απασχολούσε όλες τις εκπομπές του φιλικού προς τη Νέα Δημοκρατία ηλεκτρονικού και μη Τύπου.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Μια σκέψη μόνο στην οποία δεν περιμένω απάντηση.

Φαντασθείτε μόνο τι θα είχε γίνει και τι θα γινόταν αν είχε αποκαλυφθεί η ηλεκτρονική αλληλογραφία του υπευθύνου της Νovartis με κάποιο άλλο κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο…»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2161991807412173

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter