Το κόλπο Στουρνάρα με τη ΔΕΗ για τη βίλα στη Σύρο

Το κόλπο Στουρνάρα με τη ΔΕΗ για τη βίλα στη Σύρο

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και η σύζυγός του, από το 2007 έως και σήμερα δηλώνει στη ΔΕΗ μόλις 372 τετραγωνικά μέτρα για τη βίλα που διαθέτουν στη Σύρο.

 Δηλαδή σε τίποτε δεν είναι τυπικός και νόμιμος όπως προφασίζεται. Ενώ τα κτίσματα στη βίλα του καταλαμβάνουν 520 τετραγωνικά μέτρα, δηλώνει 150 λιγότερα. Με τον τρόπο αυτό κλέβει από το ελληνικό δημόσιο χρήματα που σχετίζονται με επιβαρύνσεις αναλογικές των τετραγωνικών του.

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της βίλας Στουρνάρα είναι στο όνομα της συζύγου του Σταυρούλας Νικολοπούλου και έχει αριθμό 550520264*** και διεύθυνση: Τρία Λαγγόνια 841 00, Ποσειδωνία Σύρος.

Τα τετραγωνικά που δηλώνονται είναι 372 και φυσικά πληρώνονται δημοτικά τέλη, δημοτικοί φόροι και τέλος ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) που αντιστοιχούν σε αυτά τα τετραγωνικά και όχι στα 520, τα οποία έχουν δηλωθεί κατά τον κ. Στουρνάρα. Η ΔΕΗ δηλαδή με τον αδιάψευστο λογαριασμό αλλάζει τα φώτα στον Γ. Στουρνάρα και την επιχειρηματολογία του, φωτίζοντας το μεγάλο ψέμα. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας και νυν κεντρικός τραπεζίτης «κλέβει» το δημόσιο με ψεύτικη δήλωση την ώρα που μιλάει για τη διάσωση της οικονομίας. Και απ’ ό,τι φαίνεται το κάνει χρόνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter