Το “Make-A-Wish” και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσαν χαρά στον μικρό Δημήτρη (Video)

Το “Make-A-Wish” και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσαν χαρά στον μικρό Δημήτρη (Video)

Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο 15χρονος Δημήτρης Ζαμάνης, ο οποίος με τη βοήθεια του τμήματος του διεθνούς οργανισμού “Make-A-Wish” στο Ουισκόνσιν, ταξίδεψε από την Ελλάδα ως το Μιλγουόκι για να γνωρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο νεαρός, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια του αίματος (απλαστική αναιμία) και παρέμεινε για περίπου ένα χρόνο σε συνεχή νοσηλεία, απευθύνθηκε στο “Make-A-Wish” και ζήτησε να γνωρίσει το ίνδαλμά του. Με έξοδα του οργανισμού, ο Δημήτρης Ζαμάνης μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι και ο νεαρός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον Έλληνα σταρ του NBA, και μάλιστα να κάνει και μερικά σουτάκια μαζί του στην προπονητική εγκατάσταση των Μπακς, ενώ ο Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του έκαναν το καθιερωμένο πρωινό «ξεμούδιασμα» πριν τον αγώνα με την Ατλάντα. Στη συνέχεια ο ίδιος και η οικογένειά του παρακολούθησαν τον αγώνα των Μπακς.

«Ήταν ένας δύσκολος χρόνος για εμένα. Στην αρχή δεν ήθελα να ζητήσω κάτι από το “Make-A-Wish”. Μετά όμως είπα στη μητέρα μου ότι πρέπει να γνωρίσω τον Γιάννη κι έτσι επικοινωνήσαμε με το “Make-A-Wish” και είπαμε ότι θέλουμε να συναντηθούμε με τον Γιάννη. Ήταν μία ανακούφιση. Ήταν πολύ δύσκολα μέσα στα νοσοκομεία… Αυτό θα είναι μία σπουδαία ανάμνηση», είπε ο Δημήτρης Ζαμάνης, ο οποίος ελπίζει ότι σε μερικούς μήνες θα είναι και πάλι σε θέση να πάρει την αγαπημένη του πορτοκαλί μπάλα και να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter