Το Μακελειό μάς πληροφορεί ότι ο Στέφανος Χίος «δε συλλαμβάνεται» γιατί είναι «ιδέα και τρόπος ζωής»

Το Μακελειό μάς πληροφορεί ότι ο Στέφανος Χίος «δε συλλαμβάνεται» γιατί είναι «ιδέα και τρόπος ζωής»

Εντολή προσωπικής κράτησης του Στέφανου Χίου επιχείρησαν να κάνουν εκτελεστή δυο δικαστικοί επιμελητές με τη συνοδεία αστυνομικών υπαλλήλων. Δεν έχει διασταυρωθεί εάν ο δημοσιογράφος βρίσκεται στον Κορυδαλλό, όπως γράφεται τις τελευταίες ώρες.

Έχει διαταχθεί η προσωπική κράτηση και η προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως γράφει το makeleio.gr, το πρωί της Τετάρτης «δύο δικαστικοί επιμελητές, με τη συνοδεία αστυνομικών υπαλλήλων, επισκέφτηκαν την οικία του Στέφανου Χίου» και… «βρήκαν την εξώπορτα κλειστή».

Σύμφωνα με τα όσα γράφει πάντα το makeleio.gr, πρόκειται για μια απόφαση που πήγαν να κάνουν εκτελεστή οι δικαστικοί επιμελητές για μια υπόθεση του 2007. Η υπόθεση αφορά δημοσίευμα που είχε κάνει ο Στέφανος Χίος στην εφημερίδα Espresso για τον Μητροπολίτη Τρυφιλίας και Ολυμπίας, Χρυσόστομο.

Όπως ενημερώνει το Μακελειό ΕΠΕ, ο Στέφανος Χίος είναι «ασύλληπτος».

Επειδή όμως το Μακελειό είναι το… Μακελειό η ανακοίνωσή του για την «περιπέτεια» του δημοσιογράφου δεν μπορούσε να μη λάβει «καλτ» διαστάσεις.

Στην ανακοίνωσή του λοιπόν το Μακελειό μας αποδεικνύει περίτρανα πως λατρεύει την ταινία V for Vendetta και τον ήρωά της, Hugo Weaving, τον V. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που θα διαβάσετε τώρα:

«Ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος, είναι…ασύλληπτος.

Ενημερώνουμε τους φίλους και τους εχθρούς μας, λόγω των πολλών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων που δεχόμαστε ότι ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, είναι «ιδέα» και τρόπος ζωής και οι «ιδέες», κυκλοφορούν ελεύθερες.

Συλλαμβάνεται αποκλειστικά και μόνον στις ψυχές και στα μυαλά του πατριωτικού κόσμου.»

Κάτι λοιπόν σαν το «οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες» (Ideas are bulletproof) που λέει ο V, ίσως στην καλύτερα σκηνή της δημοφιλούς ταινίας του σκηνοθέτη James McTeigue.

Πάλι καλά εκεί στο Μακελειό, που δεν έβγαλαν το Χίο με μάσκα Guy Fawkes!

Υ.Γ: Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε ή να ασκήσουμε κριτική στα «π@@στης δικαστικός επιμελητής», ή στο «μια σφαίρα ο καθένας ήταν» που δήλωσε για τους «κατσαπλιάδες» ο Στέφανος Χιός. Πραγματικά, δεν αξίζει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter