To MasterChef διδάσκει μαγειρική και… «γαλλικά» (Video)

To MasterChef διδάσκει μαγειρική και… «γαλλικά» (Video)

Μπορεί στη μαγειρική η γαλλική να έχει μια περίοπτη θέση, αλλά στην περίπτωσή μας πρόκειται για άλλα γαλλικά… που μπορεί να διαμορφώνουν τηλεθέαση, δεν αποτελούν ωστόσο ένδειξη πολιτισμού…

Με απλά λόγια, στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef έγινε της κακομοίρας στον εξώστη κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Όσο οι τρεις παίκτες προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν τη συνταγή τους, στον εξώστη η κατάσταση μεταξύ του Χρήστου Γλωσσίδη και του Δημήτρη Τσίκιλη βγήκε εκτός ελέγχου.

Η ένταση και τα νεύρα του Δημήτρη Τσίκιλη εντάθηκαν, αφού προσπαθούσε να βοηθήσει τον Γιώργο Φασιλή. Αυτό, ήταν κάτι, που εκνεύρισε τόσο τον Σάββα Ληχανίδη όσο και τον Χρήστο Γλωσσίδη, με αποτέλεσμα να του πουν να σταματήσει να μιλάει και να κάτσει στην άκρη.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Τσίκιλης φανερά εκνευρισμένος είπε στον Χρήστο Γλωσσίδη να το «βουλώσει». Τα αίματα άναψαν για τα καλά και δύο συμπαίκτες αντάλλαξαν… βρισιές μπροστά στην κάμερα, με τον Σάββα Ληχανίδη να προσπαθεί να τους κατευνάσει.

Για την ιστορία: Ο Αργύρης Αγλαμίσης, ο Γιώργος Φασιλής και ο Τζώρτζης Παπανικολάου βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια διαφορετική διαδικασία για την ασυλία.

Την ασυλία τελικά κέρδισε ο Αργύρης, ενώ οι άλλοι δύο θα “μονομαχήσουν” απόψε στην κουζίνα, με τον ηττημένο να αποχωρεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter