Το Mega επιστρέφει για Τσίπρα και Μητσοτάκη – Τι είπε ο Τζίγγερ στους εργαζομένους

Το Mega επιστρέφει για Τσίπρα και Μητσοτάκη – Τι είπε ο Τζίγγερ στους εργαζομένους

Ο Διευθυντής ειδήσεων του Mega Channel, Μανώλης Καψής, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους Αντώνη Φουρλή και Λίνα Δρούγκα ότι θέλει να μεταδώσει το κανάλι τις ομιλίες Τσίπρα και Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ.

Το κανάλι των Βαρδινογιάννη-Μαρινάκη-Σαββίδη – πλέον – είναι εκτός λειτουργίας ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων σχεδόν ένα χρόνο τωρα λόγω των κινητοποιήσεων των υπαλλήλων που παραμένουν απλήρωτοι όταν το ιδιοκτησιακό σχήμα ήταν: Βαρδινογιάννης-Ψυχάρης-Μπόμπολας. 

Πολλοί δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι έχουν κάνει επίσχεση, αρκετοί παραιτήθηκαν, και μια άλλη μερίδα εργάζεται – με ό,τι σημαίνει αυτό για τον πρώην κολοσσό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας που παίζει πλέον μόνο επαναλήψεις.

Το ερώτημα είναι με ποιου πρωτοβουλία γίνεται αυτή η κίνηση, της απ’ ευθείας μετάδοσης των ομιλιών Τσίπρα και Μητσοτάκη (και των συνεντεύξεων Τύπου που θα παραχωρήσουν) στη ΔΕΘ. 

Αποφάσισαν οι μέτοχοι να ενεργοποιήσουν το κανάλι, ή είναι μια πρωτοβουλία του Μανώλη Καψή εν αγνοία των μετόχων – αν υποθέσουμε ότι μπορεί κάποιος να τους αγνοήσει. 

Τι είπε ο Βαρδινογιάννης στους εργαζόμενους

Χθες πάντως αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκαν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθέσεις του μεγαλομετόχου για την καταβολή των δεδουλευμένων (ενός έτους) και το μέλλον της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βαρδινογιάννης δεν δεσμεύτηκε για το θέμα της επιστροφής σε κανονικότητα των πληρωμών έως ότου ξεκαθαρίσει το θέμα με τις τράπεζες (που έχουν δεσμεύσει τους λογαριασμούς του καναλιού και εισπράττουν τα όποια έσοδα έχει το κανάλι από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο πρόγραμμα). 

Μίλησε για “plan B” στην περίπτωση της προκήρυξης νέου διαγωνισμού για τις άδειες (πέρσι το MEGA είχε αποκλειστεί πριν καν αρχίσει η διαδικασία λόγω των οικονομικών του εκκρεμοτήτων)

Διαβεβαίωσε πάντως ότι παραμένει ενεργός στο MEGA. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter