Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ, στο Docville, την Κυριακή με το Documento

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ, στο Docville, την Κυριακή με το Documento

Η μουσική συναντάει το σινεμά! Tο In – Edit της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει σπουδαίες ιστορίες και η Μαρίνα Αγγελάκη αναλαμβάνει να μας τις διηγηθεί.

-Ο Αρούν Γκάντι, εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι μιλάει στο Documento και την Εμυ Ντούρου με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Μαχάτμα Γκάντι – Το δώρο του θυμού» και ξεδιπλώνει ιστορίες για τη Ν. Αφρική, τη θρησκεία και φυσικά το νόημα της ζωής.

-Τα κόμικς κάνουν πάρτι στην Αθήνα και το Documento μιλάει με τους δημιουργούς για τη μαγεία της ένατης τέχνης. Τι θα δείτε και τι θα σχεδιάσετε. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

-Ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης λύνει το μυστήριο για την αινιγματική Γαλλίδα σταρ Ιζαμπέλ Ιπέρ με αφορμή τη νέα της ταινία «Κυρία Χάιντι» και συνομιλεί με τον Σερζ Μποζόν, σκηνοθέτη του φιλμ.

-Πέντε μέρες και πέντε πρωτότυπα εκπαιδευτικά εργαστήρια για τον Κ.Π. Καβάφη οργανωμένα από το Ιδρυμα Ωνάση στην Κεντρική Μακεδονία. Η Αφροδίτη Ερμίδη σε ειδική αποστολή ακολούθησε και κατέγραψε όλες τις δράσεις τους.

-Ο πρωταγωνιστής του μολιερικού «Μισάνθρωπου» Μιλτιάδης Φιορέντζης αναζητάει δρόμους αλήθειας μέσα και έξω από το θέατρο. Συνέντευξη στη Στέλλα Χαραμή.

-Ο σκηνοθέτης της παράστασης «Κτελ για Κρέστενα» Γιώργος Καλογερόπουλος εξηγεί στον Παναγιώτη Φρούντζο πώς η Μπλανς Ντιμπουά βρέθηκε στην Ηλεία.

-Ο ξεχασμένος αγώνας των Ελλήνων της Δυτικής Γερμανίας ενάντια στη Χούντα στην έκθεση «Αλληλεγγύη και Αντίσταση» που συνδιοργανώνουν τα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας με το Ίδρυμα Φρήντριχ Έμπερτ. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

-Ο Κώστας Κωνσταντάτος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Encardia γράφει στο Documento για το συγκρότημα και τους μαγευτικούς ρυθμούς της Κάτω Ιταλίας.

-Χρόνια στις πίστες και τα πάλκα ο Βασίλης Χαραλάμπους μιλάει στην Εμυ Ντούρου για την εποχή που στα κέντρα του πετούσαν λουλούδια με τις σακούλες.

-Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαθέας μας ταξιδεύει στη Μελβούρνη του ελληνικού χρώματος. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter