Tο όραμα της Renault για την Formula 1: R.S. 2027 Vision

Tο όραμα της Renault για την Formula 1: R.S. 2027 Vision

Έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια στη Formula 1 και αποτελώντας διαχρονικά έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές στον χώρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, η Renault, με το πρωτότυπο R.S. 2027 παρουσιάζει το όραμά της για τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2027.

Με την παρουσίαση του πρωτότυπου R.S. 2027 στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη, η Renault δίνει το στίγμα της για τη μορφή της Formula 1 το 2027, μέσω ενός υβριδικού, αγωνιστικού μονοθέσιου, που εστιάζει στον οδηγό. Τα βασικά χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού πρωτοτύπου περιλαμβάνουν:

Εντυπωσιακή αισθητική, χάρη στα ενσωματωμένα στοιχεία LED και τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, ασφαλέστερη δράση, χάρη στο σύστημα αυτόνομης οδήγησης, που ενεργοποιείται σε περίπτωση ατυχήματος, ενισχυμένο κάλυμμα του cockpit από πολυκαρβονικό υλικό, διαδραστικότητα, με τους θεατές να μπορούν να βλέπουν τα συστήματα τηλεμετρίας του αυτοκινήτου, κίνηση στους 4 τροχούς, ενεργητική τετραδιεύθυνση και εξελιγμένες μπαταρίες, κορυφαία αναλογία ισχύος/βάρους στην Formula 1 με 1.341 ίππους για 600 κιλά, αλλά και δυνατότητα αποκλειστικά ηλεκτρικής κίνησης, για χρήση στο pit lane.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter