Το παγκόσμιο πάρτι του τελικού του UEFA Champions League έγινε στη Μύκονο, από τη Heineken®

Το παγκόσμιο πάρτι του τελικού του UEFA Champions League έγινε στη Μύκονο, από τη Heineken®

Το μεγάλο πάρτι της Heineken® για τον εορτασμό του τελικού του UEFA Champions League έγινε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα! 

Η Heineken®, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο UEFA CHAMPIONS LEAGUE, διοργάνωσε γύρω από τον τελικό της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης ένα γεγονός παγκόσμιου ενδιαφέροντος στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, το Heineken Champions Voyage. Από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουνίου, περισσότεροι από 450 φίλοι του ποδοσφαίρου από κάθε γωνία του κόσμου, καλεσμένοι της Heineken, ταξίδεψαν στο Αιγαίο με προορισμό το νησί των Ανέμων.

«Καπετάνιος» της διήμερης κρουαζιέρας, ο Ροναλντίνιο! Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα ήταν καλεσμένος της Heineken®, παρακολούθησε μαζί με τους 450 τυχερούς τον τελικό του UEFA Champions League εν πλω και διασκέδασε στο Super Paradise και το Cavo Paradiso. Προσκεκλημένος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ήταν και ο Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος ως «Αρχηγός» της ελληνικής αποστολής «αναμετρήθηκε» στο ποδοβόλλεϋ με τον Βραζιλιάνο Άσσο ξεσηκώνοντας το κοινό, στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που στήθηκε στο Super Paradise!

Το Heineken Champions Voyage τα τελευταία χρόνια γινόταν στην Ίμπιζα. Φέτος, ωστόσο, επιλέχθηκε η Ελλάδα και η Μύκονος, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, ενισχύοντας την προβολή της στο εξωτερικό και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο, καθώς η πρωτοβουλία συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η Ευτυχία Γατοπούλου, Marketing Manager για τη Heineken στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία ανέφερε: «Το Champions Voyage 2017 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, αφήνοντας σε όσους είχαν την ευκαιρία να το ζήσουν τρομερές αναμνήσεις! Η Heineken® δημιούργησε ένα αξέχαστο διήμερο με κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές, πολλή διασκέδαση και πολλή Heineken, την κορυφαία μπίρα των πρωταθλητών, καταναλώνοντας πάντα υπεύθυνα!».

Πιο αναλυτικά, το 1ο βράδυ οι εκλεκτοί καλεσμένοι παρακολούθησαν ένα μοναδικό pre-game show στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου με χορευτές και μουσικούς, δημιουργώντας μια μοναδική «γηπεδική» ατμόσφαιρα! Ο αγώνας προβλήθηκε σε μια τεράστια οθόνη και σε κάθε γκολ οι πανηγυρισμοί ήταν εντυπωσιακοί! Με το τέλος του παιχνιδιού και την ανάδειξη του νικητή, τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, κάνοντας όσους τα έβλεπαν από τα κοντινά νησιά να αναρωτιούνται «τι συμβαίνει;». Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τα Social Media όπου «ταξίδευε» ήδη η γιορτή του Heineken Champions Voyage.

Τη 2η ημέρα της κρουαζιέρας έγινε ο επίσημος εορτασμός του τελικού, που κράτησε μέχρι την ανατολή του ηλίου στο Super Paradise και το Cavo Paradiso, πάντα με τη συνοδεία της HEINEKEN. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter