Το προσωπικό δράμα του ειδικού φρουρού ανέτρεψε την αρχική απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ

Το προσωπικό δράμα του ειδικού φρουρού ανέτρεψε την αρχική απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ

Η γνωστοποίηση του ανθρώπινου δράματος που βιώνει ο ειδικός φρουρός που εκτελούσε χρέη σκοπού στην πρεσβεία του Ιράν την ώρα της επίθεσης από το Ρουβίκωνα, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. οδήγησε σε πλήρη ανατροπή της απόφασης του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, όσον αφορά την τύχη του στην υπηρεσία. 

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός την Αστυνομίας ακύρωσε την πρώτη «ποινή» που είχε επιβληθεί στον αστυνομικό φρουρό της πρεσβείας του Ιράν, λόγω της αμφίεσής του και της αντίδρασής του στη διάρκεια επίθεσης του «Ρουβίκωνα» και του σάλου που ακολούθησε.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, έγινε γνωστό ότι ο φρουρός θα φύγει από την φύλαξη της πρεσβείας και θα «γυρίσει στον δρόμο» και τις περιπολίες, ενώ ο Διοικητής του Τμήματος Ψυχικού, όπου υπάγεται, θα μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία.

Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός «έχασε» τη σύζυγό του μόλις χθες Παρασκευή. Την ημέρα της επίθεσης του Ρουβίκωνα η γυναίκα, η οποία έπασχε από καρκίνο, βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός παρότι βρέθηκε σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση για λόγους αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας δεν επικαλέστηκε το προσωπικό-οικογενειακό δράμα που ζούσε προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.

Υπενθυμίζεται ότι στον σκοπό είχε αποδοθεί πλημμελής αντίδραση στην επίθεση του Ρουβίκωνα και είχε μετακινηθεί από την υπηρεσία του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter