Το Σάββατο η απολογία των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη – Ανάμεσά τους μια 16χρονη

Το Σάββατο η απολογία των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη – Ανάμεσά τους μια 16χρονη

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν το Σάββατο ζήτησαν και πήραν από τον ανακριτή Ηρακλείου οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Εναντίον τους ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις για αρπαγή σε διακεκριμένη μορφή, σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα εκβιασμού και εμπρησμού.

Μία 16χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, μετά την απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου υπό τις αποδοκιμασίες πολιτών που βρισκόταν στο σημείο ενώ αποδοκιμασίες ακούστηκαν και κατά την αποχώρησή τους.

Στους γύρω χώρους είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την ΕΛΑΣ ενώ η είσοδος στο εσωτερικό του μεγάρου επιτρεπόταν μόνο στους συνηγόρους τους

Πρόκειται για άνδρες που έχουν συλληφθεί για την πολύκροτη υπόθεση ενώ από την πίσω πόρτα του μεγάρου οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και το ανήλικο κορίτσι που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Τον απαχθέντα επιχειρηματία εξέτασε ο ιατροδικαστής Κρήτης Σταμάτης Μπελιβάνης ο οποίος διαπίστωσε ότι ο 53χρονος φέρει αποτύπωμα από αλυσίδα στα κάτω άκρα, ενώ δεν βρέθηκαν στοιχεία αφυδάτωσης.

Όπως είπε ο κ Μπελιβάνης κατά δήλωσή του ο απαχθείς λάμβανε φαγητό και νερό, ωστόσο είχε μια απώλεια βάρους περί τα 16 κιλά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter