Το συγκλονιστικό βίντεο του Κωνσταντινέα: Τo μίσος φέρνει μίσος (Video)

Το συγκλονιστικό βίντεο του Κωνσταντινέα: Τo μίσος φέρνει μίσος (Video)

Βγήκε από το νοσοκομείο, εμφανώς σοκαρισμένος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας μετά τον ξυλοδαρμό του από ομάδα περίπου 30 ακροδεξιών, την Κυριακή έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας.

«Εγώ μια κουβέντα θέλω να πω, το μίσος φέρνει μίσος, κι όποιος το τρέφει, είναι συνένοχός του…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωνσταντινέας βγαίνοντας από το νοσοκομείο φορώντας κολάρο στο λαιμό του.

«Χάρη στους αστυνομικούς βγαίνω από το νοσοκομείο» πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστώ το προσωπικό, τον κόσμο που με παίρνει τηλέφωνο, τον απλό πολίτη… Eγώ μια κουβέντα θέλω να πω: το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει, είναι συνένοχός του… Πρέπει να σταματήσουν αυτά» σημείωσε στο mesogeiotv.gr.

«Ευχαριστώ τα παιδιά της αστυνομίας για την άμεση επέμβασή τους για να μπορώ να φύγω σήμερα και να δίνουμε αγάπη στον κόσμο», ανέφερε

Σημειώνεται πως η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις.

Συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματίσει για αύριο, Τρίτη η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις πέντε το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Rex της Καλαμάτας.

Θα μιλήσουν ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, ο υπουργός Εσωτερικών Α. Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος και οι βουλευτές Π. Κωνσταντινέας και Γ. Κοζομπόλη. 

Περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Πολάκης: Έχουν βγάλει το παρακράτος στη φόρα γιατί χάνουν το παιχνίδι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter