To «τελευταίο αντίο» στον Θοδωρή Μιχόπουλο

To «τελευταίο αντίο» στον Θοδωρή Μιχόπουλο

Κηδεύτηκε αργά το μεσημέρι από το Α΄νεκροταφείο ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος ο οποίος «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς

Στην κηδεία του παρέστησαν ο πρωθυπουργός, πολλοί υπουργοί, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελέχη άλλων κομμάτων καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι και φίλοι. 

Από το Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού βγήκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος».

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς. ‘Εμπειρος δημοσιογράφος, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Με αξιόλογη κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν και στενός συνεργατής του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Είχε ενεργό συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος.

Παράκληση της οικογένειάς του, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στη Διεθνή Αμνηστία:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ – GR2601101510000015148030784 – ONOMA ΔIKAIOYXOY “ΔIEΘNHΣ AMNHΣTIA EΛΛHNIKO TMHMA”.

































Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter