Το τερμάτισε η ΝΔ. Λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι Ευρωπαίοι υποδέχθηκαν τον Κυριάκο ως «Μεσσία»

Το τερμάτισε η ΝΔ. Λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι Ευρωπαίοι υποδέχθηκαν τον Κυριάκο ως «Μεσσία»

Πέρα όχι μόνο από την κοινή λογική, αλλά και από κάθε φαντασία κινείται το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, το οποίο προσπαθώντας να επικοινωνήσει το όνειρο του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός, υπερέβη τα ειωθότα και τα εσκαμμένα σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο.

Επίσημο ενημερωτικό σημείωμα του κόμματος, σε ρόλο …ρεπόρτερ των επαφών του Κ. Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες, καπελώνει τους Επιτρόπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξ ονόματός τους, ενημερώνει την κοινή γνώμη ότι «οι Επίτροποι τον υποδέχτηκαν ως τον πολιτικό που θα κερδίσει τις εκλογές και αυτόν που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών χωρίς να δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να εκπληρώσει»!

Είχε προηγηθεί γεύμα εργασίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και έξι Επιτρόπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τη ΝΔ η συζήτηση επικεντρώθηκε στο σχέδιο «που θα εφαρμόσει ο κ. Μητσοτάκης ως αυριανός πρωθυπουργός». Ο Πρόεδρος της ΝΔ , βρίσκεται στις Βρυξέλλες από χθες το απόγευμα για τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter