Το τερμάτισε ο Άδωνης: «Παράνομο το επίδομα στους συνταξιούχους» (video)

Το τερμάτισε ο Άδωνης: «Παράνομο το επίδομα στους συνταξιούχους» (video)

«Παρανόμως δόθηκε το επίδομα στους συνταξιούχους» είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, και ουσιαστικά έριξε δηλητήριο στην κυβέρνηση ότι φρόντισε τους χαμηλοσυνταξιούχους χωρίς πρώτα να ρωτήσει τους δανειστές!

Τις δηλώσεις αυτές έκανε στην ΕΡΤ ο Αδωνης Γεωργιάδης που δεν παρέλειψε να πει για τον εαυτό του ότι είναι «ειδικός μνημονιολόγος» τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα και τα αντίμετρα.

Ωστόσο, έσπευσε να πει –και μάλιστα μετ΄επιτάσεως- ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το Μνημόνιο χωρίς να δώσει απάντηση γιατί τα προηγούμενα χρόνια, επί κυβέρνησης ΝΔ αυτό δεν έγινε…

Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει απαξιωτικά – όπως εξάλλου το συνηθίζει- για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του: «Είναι τυχοδιώκτης», «αυτός ο τύπος», «να σηκωθεί να φύγει,» «είναι ένα παλιόπαιδο», «αποφράδα ημέρα οι εκλογές», «είναι ψεύτες», «ο Τσίπρας νοιάζεται μόνο για την καρέκλα», «είναι άσχετοι με την οικονομία», «το μόνο που σκέφτεται είναι η πάρτη του», «θέλω να φύγει» είναι ένα απάνθισμα του τι ξεστόμισε στην ΕΡΤ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter