Το «τερμάτισε» ο Μπογδάνος – Τι είπε για τον Τσίπρα και ανάγκασε τον ΣΚΑΪ να ζητήσει συγγνώμη (Video)

Το «τερμάτισε» ο Μπογδάνος – Τι είπε για τον Τσίπρα και ανάγκασε τον ΣΚΑΪ να ζητήσει συγγνώμη (Video)

Ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, εξέδωσε ο ΣΚΑΙ καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος το… τερμάτισε για ακόμη μία φορά.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη σημερινή του εκπομπή στο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Λουκά Παπαδήμου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε πως… πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα χτύπησαν τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν είχε πάει τόσο καιρό στο νοσοκομείο «να του πει ένα γεια».

Όπως είναι φυσικό, αυτή η «χοντράδα» δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τον ΣΚΑΪ να σπεύδει με ανακοίνωσή του να ζητήσει συγγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα για τις συγκεκριμένες αναφορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού του Φαλήρου αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

https://www.facebook.com/katbregianni/videos/849159961907333/

Λίγο αργότερα και μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ‘ξαναχτύπησε” με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου άφησε αιχμές για το ίδιο του το κανάλι.

Έτσι, όχι μόνο δεν πήρε πίσω αυτά που είπε στην εκπομπή του αλλά ανέφερε ότι: ««Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Τσίπρα».

Προφανώς τα εισαγωγικά κάνουν τη διαφορά…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter