Το Vanity Fair εμφάνισε την Όπρα με… τρία χέρια και τη Ριζ Γουίδερσπουν με… τρία πόδια και το ίντερνετ γονάτισε

Το Vanity Fair εμφάνισε την Όπρα με… τρία χέρια και τη Ριζ Γουίδερσπουν με… τρία πόδια και το ίντερνετ γονάτισε

Χαμός προκλήθηκε στα social media με το εξώφυλλο του Vanity Fair, στο οποίο… οργίασε το Photoshop, σε βαθμό που να φαίνεται με τρία χέρια η Όπρα Γουίνφρεϊ και με τρία πόδια η Ρις Γουίδερσπουν. 

Το περιοδικό κυκλοφόρησε το καθιερωμένο, ετήσιο τεύχος του Χόλιγουντ, την Πέμπτη, με τη γνωστή φωτογράφο Άνι Λίμποβιτς να έχει απαθανατίσει τους Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν, Τομ Χανκς, Μάικλ Τζόρνταν, Zendaya, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κλερ Φόι, Μίχαελ Σάννον, Χάρισον Φορντ, Γκαλ Γκαντότ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καθώς και τον συντάκτη του Vanity Fair, Γκρέυντον Κάρτερ.

Την υπέροχη φωτογράφιση όμως επισκίασε το εξίσου «υπέροχο» photoshop, που… ανέδειξε τα τρία πόδια της Γουίδερσπουν και τα τρία χέρια της Όπρα.

Η Ρις Γουίδερσπουν, μετά τον χαμό που έγινε στα social media, έγραψε στο Twitter:

«Λοιπόν… υποθέτω πως πλέον το γνωρίζουν όλοι… έχω τρία πόδια. Ελπίζω να μπορείτε ακόμη να αποδεχθείτε για αυτό που είμαι (και δεν πρόκειται ποτέ να απολογηθώ που αγκάλιασα σφιχτά την Όπρα… Αν σου δοθεί η ευκαιρία, το συστήνω ανεπιφύλακτα)».

Σύμφωνα πάντως με το Vanity Fair, το «τρίτο πόδι» είναι απλώς το εσωτερικό του φορέματος της, το οποίο είναι στο χρώμα του δέρματός της.

Τι γίνεται όμως με τα τρία χέρια της Όπρα που αγκαλιάζουν την Γουίδερσπουν;

«Αποδέχομαι το τρίτο πόδι σου. Ξέρω πως αποδέχεσαι το τρίτο χέρι μου», έγραψε απαντώντας στη Γουίδερσπουν.

Τα τρία χέρια της Όπρα εμφανίστηκαν στα behind the scenes στιγμιότυπα που δημοσίευσε το Vanity Fair:

https://twitter.com/sbstryker/status/956622921480396800

Το Vanity Fair αναγκάστηκε πλέον να τοποθετηθεί κι αυτό και να παραδεχτεί το λάθος του.

«Παρόλο που θα λατρεύαμε την αποκλειστικότητα στο τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν, είναι απλώς η γραμμή του φορέματός της. Όσο για την Όπρα, πώς θα μπορούσε να τα βγάζει όλα πέρα έχοντας μόνο δύο χέρια;», έγραψε το περιοδικό στο Twitter, προσθέτοντας ότι το θέμα διορθώθηκε στη διαδικτυακή του έκδοση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter