Τον Μήτρογλου ποιος θα τον πάρει;

Τον Μήτρογλου ποιος θα τον πάρει;

Τον Φεβρουάριο που πέρασε, ο Κώστας Μήτρογλου απέρριψε μία πολύ δελεαστική πρόταση από την Κίνα, αλλά σύμφωνα με τη «Record», ο επιθετικός της Μπενφίκα είναι περιζήτητος στην Ευρώπη!

Φέτος, ο Κώστας Μήτρογλου διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν, όχι μόνο με τη φανέλα της Μπενφίκα, αλλά της καριέρας του. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού εμφανίζεται πολύ «καυτός» στο γρασίδι και γι’ αυτό μοιραία θεωρείται και ένα από πιο… hot ονόματα της Ευρώπης.

Όπως αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο διεθνής φορ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Γερμανίας και της Ιταλίας, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ποιες είναι. Μάλιστα, το καλοκαίρι η Νάπολι φερόταν να ήθελε τον «Μητρογκόλ», καθώς τον προόριζε για αντικαταστάτη του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος μετακόμισε στη Γιουβέντους.

Πάντως, με τη μέχρι τώρα στάση του, ο Κώστας Μήτρογλου δείχνει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τους «αετούς» της Λισαβόνας, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο απάντησε αρνητικά σε μία πολύ δελεαστική πρόταση που του έγινε από ομάδα της Κίνας.

Ο διεθνής στράικερ, φέτος, έχει αγωνιστεί σε 37 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα, μετρώντας 25 τέρματα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter