Top προορισμός για τους μεγιστάνες η Καραϊβική την Πρωτοχρονιά

Top προορισμός για τους μεγιστάνες η Καραϊβική την Πρωτοχρονιά

Εντός των αγκυροβολημένων στα νερά του Αγίου Βαρθολομαίου της Καραϊβικής, θαλαμηγών τους θα γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου πολλοί μεγιστάνες του κόσμου. Τα ηνία στην πολυτέλεια των σκαφών που παρελαύνουν στις κοσμοπολίτικες θάλασσες του Ατλαντικού κατέχουν οι ρώσοι δισεκατομμυριούχοι.

Μέχρι στιγμής, ανοιχτά του νησιού έχουν αγκυροβολήσει, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς το 533 ποδιών και 500 εκατομμυρίων δολαρίων Eclipse, ο «βασιλιάς» του φυσικού αερίου Φάρκαντ Ακμέντοφ το Luna, που η αξία του ξεπερνάει τα 400 εκατομμύρια δολάρια και το μήκος του φτάνει τα 377 πόδια, ο δισεκατομμυριούχος Εβγκένι Σβίντλερ, που ασχολείται με την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, το 90 εκατομμυρίων δολαρίων και μήκους 371 ποδιών Le Grand Bleu και το 75 εκατομμυρίων δολαρίων και μήκους 220 ποδών Anna του δισεκατομμυριούχου παραγωγού λιπασμάτων Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Ο Ουκρανοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Λέοναρντ Μπλαβάτνικ αναμένεται να αφιχθεί στο νησί από τον Άγιο Μαρτίνο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το Odessa II, η αξία του οποίου φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια κι έχει μήκος 240 πόδια.

Η παρουσία των Αμερικανών στην Καραϊβική είναι πολύ μικρότερη φέτος, εξαιτίας του φόβου για τον ιό Ζίκα. Στο νησί έχουν πάντως αγκυροβολήσει, το Aquarius, που η αξία του φτάνει τα 215 εκατομμύρια δολάρια και το μήκος του τα 302 πόδια και το οποίο ανήκει στο μεγιστάνα των καζίνο Στίβ Γουίν, το C2 του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Revlon, Ρόναλντ Πέρελμαν, η αξία του οποίου φτάνει τα 125 εκατομμύρια δολάρια και το μήκος του τα 257 πόδια και το Limitless του ιδιοκτήτη της Victoria Secret, Λες Γουέξνερ, που έχει μήκος 316 πόδια και κοστίζει 100 εκατομμύρια δολάρια.

Από την Ευρώπη, στο νησί έχει καταπλεύσει το Symphony του δισεκατομμυριούχου Μπερνάρ Αρνό, που είναι διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton και το οποίο έχει αξία 150 εκατομμυρίων δολαρίων και μήκος 331 πόδια.

Στον Άγιο Βαρθολομαίο, σύμφωνα με το Page Six βρίσκονται επίσης ο τραγουδοποιός Φαρέλ Γουίλιαμς, ο τραγουδιστής Πωλ ΜακΚάρτνεϊ, ο σχεδιαστής μόδας Κάλβιν Κλάιν, ο ράπερ Σον Κομπς και ο επιχειρηματίας Τράβις Καλάνικ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μαζί με την παρέα του.

Ακόμα στο νησί είναι ο ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ, οι σχεδιαστές μόδας Μαρκ Τζέικομπς και Αλεξάντερ Γουάνγκ, ο επιχειρηματίας Πίτερ Μπραντ και η ηθοποιός Στέφανι Σέιμουρ.

Στο ετήσιο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ρώσου μεγιστάνα, ιδιοκτήτη της εταιρείας επενδύσεων Millhouse LLC και της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, θα πρωταγωνιστήσει το θρυλικό συγκρότημα των Rolling Stones. Ο Μικ Τζάγκερ αναμένεται να φτάσει με ελικόπτερο απευθείας από το σπίτι που διαθέτει στο νησί Μυστίκ.

Από την φετινή «σύναξη» των δισεκατομμυριούχων από ό,τι φαίνεται, θα απουσιάζει ο επιχειρηματίας Ντέιβιντ Γκέφεν και το γιοτ του Rising Sun, που η αξία του φτάνει τα 300 εκατομμύρια δολάρια, καθώς φέτος προτίμησε να αλλάξει το χρόνο στο Μεξικό, ενώ το Octopus του δισεκατομμυριούχου της Microsoft, Πολ Άλεν βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter