Τόσκας: Δεν βάζουμε τα προβλήματα «κάτω από το χαλί» – Θα συνεχίσουμε την αντιεγκληματική πολιτική

Τόσκας: Δεν βάζουμε τα προβλήματα «κάτω από το χαλί»  – Θα συνεχίσουμε την αντιεγκληματική πολιτική

«Τα εγκαίνια του κτιρίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σηματοδοτούν το έμπρακτο ενδιαφέρον της πολιτείας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Δυτικής Αττικής» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας κατά την τελετή εγκαινίων του υπερσύγχρονου κτιρίου της Ασφάλειας στη Δυτική Αττική.

Η συγκεκριμένη περιοχή, πρόσθεσε ο κ. Τόσκας, αποτελούσε επί σειρά ετών το χαλί όπου κρύβονταν προβλήματα. «Το αγαθό της ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό και εδραιώνεται η αίσθησή του στην περιοχή. Σε πείσμα όσων πίστευαν ότι θα ήταν “πυροτέχνημα” και παροδικές οι ενέργειές μας για την αντιεγκληματική πολιτική στη συγκεκριμένη περιοχή, οι ενέργειές μας δείχνουν ότι η κατάσταση έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Έχουν μετακινηθεί 210 αστυνομικοί στην περιοχή ενώ γίνονται ειδικές δράσεις» υπογράμμισε.

«Αστυνομία και κοινωνία συμπορεύονται για μια χώρα ασφαλή που βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ΓΓ Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

«Η αίσθηση της ασφάλειας, η ευνομία και η κοινωνική συνοχή είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος με ελπίδα και αισιοδοξία» υπογράμμισε από την πλευρά του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Όπως είπε «αναβαθμίζεται η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής γενικότερα στη Δυτική Αττική».

«Η ΕΛΑΣ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών» τόνισε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο δήμος Φυλής παραχώρησε οκτώ ειδικά οχήματα ανοικτού τύπου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter