Tουπόλεφ: Διαψεύδονται οι φήμες ότι οι επιβάτες φορούσαν σωσίβια

Tουπόλεφ: Διαψεύδονται οι φήμες ότι οι επιβάτες φορούσαν σωσίβια

Νέα τροπή στην αεροπορική τραγωδία έρχεται να δώσει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Πριν λίγες ώρες διέψευσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες πολλά από τα θύματα της συντριβής του Tu-154 στη Μαύρη Θάλασσα βρέθηκαν να φορούν σωσίβια. Μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες είχε δηλώσει νωρίτερα στο πρακτορείο RIA Novosti ότι ορισμένα από τα θύματα βρέθηκαν να φορούν σωσίβια. “Όλες οι φήμες, από ανώνυμες πηγές, ότι οι επιβάτες του αεροσκάφους Tu-154 φορούσαν σωσίβια είναι αισχροί υπαινιγμοί, απολύτως αναληθείς” τόνισε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο.

«Από τις πρώτες ώρες της τραγωδίας το υπουργείο Άμυνας και οι άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες παρέχουν στα μέσα ενημέρωσης διεξοδική και αμερόληπτη πληροφόρηση σχετικά με την πρόοδο στις έρευνες», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς χθες το πρωί το επιβατικό αεροσκάφος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, που κατευθυνόταν στη Συρία με 92 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους τα μέλη της χορωδίας Αλεξάντροφ του ρωσικού στρατού και εννιά δημοσιογράφους, συνετρίβη κοντά στις ρωσικές ακτές στη Μαύρη Θάλασσα. Οι ρωσικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας επιζών.ΤΤ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter