Τους έπιασαν με 1,5 κιλό ηρωίνη και 40 χιλιάδες ευρώ

Τους έπιασαν με 1,5 κιλό ηρωίνη και 40 χιλιάδες ευρώ

Στη σύλληψη ενός 44χρονου υπηκόου Αλβανίας και μιας 32χρονης Ελληνίδας με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές των Χανίων.

Ο 44χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε από την 32χρονη συσκευασία η οποία όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία περιείχε ένα κιλό και 160 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του 44χρονου το χρηματικό ποσό των 40.130 ευρώ το οποίο σύμφωνα με την ΕΛΑΣ προοριζόταν για την αγορά της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης καθώς και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων ως μέσα διευκόλυνσης για την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι και σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 44χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 37 αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά 69 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 70.090, καθώς και 120 λίρες Αγγλίας.

Από την έρευνα και προανάκριση της Αστυνομίας προέκυψε ότι η 32χρονη μετέφερε την ποσότητα κοκαΐνης με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά με προορισμό την αγορά των Χανίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter