Τραγικό – Ανδραβίδα: Οικογένεια ζει σε τρώγλη, χωρίς ρεύμα

Τραγικό – Ανδραβίδα: Οικογένεια ζει σε τρώγλη, χωρίς ρεύμα

Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική περίπτωση οικογένειας που προσπαθεί να επιβιώσει. Είναι άλλη μια τραγική περίπτωση, που προστίθεται σε όλες τις άλλες που συναντάμε καθημερινά.

Βρισκόμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας, σε ένα σπίτι-τρώγλη, όπου ζουν, ή προσπαθούν να ζήσουν τρία άτομα. Άνδρας, γυναίκα και το 17χρονο παιδί τους. Πατέρας και μητέρα άνεργοι ενώ το παιδί προσπαθεί να φοιτήσει στο σχολείο.

Η οικογένεια ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας με την βοήθεια, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Μίγκο που αποκάλυψε και το θέμα, του Δήμου της τοπικής εκκλησίας και όσων συνανθρώπων μπορούν να βοηθήσουν.

Στο σπίτι δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση αφού λόγω υψηλών οφειλών έχει διακοπεί, ενώ ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει κινήσει όλες τις ενέργειες για επανασύνδεση. Είναι μια ακόμη τραγική περίπτωση στην Ελλάδα της κρίσης, εικόνα που όχι μόνο δεν επιτρέπει εφησυχασμό, αλλά επιβάλλει προβληματισμό γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει αύριο.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211338543611063&set=a.10201134848885072.1073741923.1585011498&type=3&theater

Ο αντιδήμαρχος κ. Μίγκος στο fb σχολιάζει: «Εδώ μέσα κατοικούν άνθρωποι εν έτει 2017… Στον Δήμο μας… Δίπλα μας… Αν δεν πήγαινα να το δω δεν θα το πίστευα… Οικογένεια μένει… Έλληνες μάλιστα… Και με το ρεύμα κομμένο λόγω μεγάλης οφειλής… Ο Δήμος έκανε και κάνει ενέργειες για να διορθωθεί η κατάσταση, αλλά υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Η Ελλάδα που ξέραμε έχει τελειώσει. Πόσο πιο κάτω θα πάμε;»

Πηγή: patrisnews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter