Τραγικό: Έχασε τη ζωή του πηγαίνοντας να δει τον νεογέννητο γιo του (Photos – Video)

Τραγικό: Έχασε τη ζωή του πηγαίνοντας να δει τον νεογέννητο γιo του (Photos – Video)

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, δύο ΙΧ και μία νταλίκα.

Ο 35χρονος Ελευθέριος Στασινόπουλος από τα Λεχαινά, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης στην άσφαλτο, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, δύο ΙΧ και μία νταλίκα. Το ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός δρόμου, ενώ το δεύτερο σφηνώθηκε στο μπροστινό τμήμα της νταλίκας.

Τραγική ειρωνεία… μόλις χθες γέννησε η γυναίκα του και σήμερα το πρωί πήγαινε να δει το νεογέννητο παιδί του, στην Πάτρα.

Ο ίδιος έγραφε στο facebook: Σήμερα το πρωί ήρθε ο αντράκος μου… μεγάλη ευτυχία. Μου το λέγανε και δεν το πίστευα.

Σφηνώθηκε στη νταλίκα

Δυστυχώς όμως η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο, το πιο τραγικό παιχνίδι της: ο Λευτέρης ενεπλάκη σε τροχαίο λίγο πριν τις 10.30, στην ΕΟ Πατρών Πύργου στην Κάτω Αχαΐα, λίγο μετά τα φανάρια. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με φορτηγό. Το μικρό αυτοκίνητο σφηνώθηκε κάτω από το φορτηγό και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Άνδρες της πυροσβεστικής τον απεγκλώβισαν νεκρό από τα συντρίμμια λίγη ώρα αργότερα. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, δύο ΙΧ και μία νταλίκα. Το ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του και τουμπάρισε εκτός δρόμου, ενώ το δεύτερο, αυτό του Λευτέρη, σφηνώθηκε στο μπροστινό τμήμα της νταλίκας.

Πηγή: patrisnews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter