Τραγικό τέλος: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών

Τραγικό τέλος: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών

Νεκρά είναι τελικά τα δύο δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνταν εδώ και μέρες στο Μάτι έπειτα από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή. Μαζί με τα κοριτσάκια νεκροί και οι παππούδες τους. 

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γεώργιο Τσούκαλη, η 9χρονες Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου καθώς και οι παππούδες τους κατέληξαν. Έπειτα από εξέταση DNA που πραγματοποιήθηκε ο κ. Τσούκαλης γνωστοποίησε την ταυτοποίηση των σορών τους.

Όπως αναφέρεται ήταν στο κτήμα-«τάφο» με τις απανθρακωμένες σορούς. Σύμφωνα με πληροφορίες και τα τέσσερα άτομα είχαν βρεθεί αγκαλιασμένα. 

“Ο επίλογος γράφτηκε. Και οι 4 βρέθηκαν αγκαλιά. Ούτε ο θάνατος δεν μπόρεσε να τους χωρίσει”. Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια, φίλος της οικογένειας Φιλιππόπουλου δημοσιοποίησε τον επίλογο του δράματος με τα δίδυμα κοριτσάκια που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι είχε εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο τραγικός πατέρας της οικογένειας είχε απευθυνθεί από την επομένη της τραγωδίας σε όλες τις αρμόδιες αρχές και είχε δώσει δείγμα DNA προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας για την εξεύρεσή των δύο κοριτσιών του.

Παρακολουθώντας το τηλεοπτικό πρόγραμμα είχε αναγνωρίσει λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, τις κόρες του, στα πρόσωπα δύο κοριτσιών που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος που βοηθούσε στις επιχειρήσεις διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter