Τραγωδία! 14χρονη σκοτώθηκε παίζοντας σε λούνα παρκ (Προσοχή σκληρό video & photos)

Τραγωδία! 14χρονη σκοτώθηκε παίζοντας σε λούνα παρκ (Προσοχή σκληρό video & photos)

Μοιραία στάθηκε για μια 14χρονη κινεζούλα η βόλτα σε ένα από τα παιχνίδια πάρκου ψυχαγωγίας, στην επαρχία Φενγκντού, στα νοτιοδυτικά της χώρας. Το άτυχο κορίτσι εκτινάχτηκε – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – από το μηχάνημα, ενώ στροβιλιζόταν κι αφού έμεινε κρεμασμένο για μερικά δευτερόλεπτα, έπεσε με ορμή στο έδαφος, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Το δυστύχημα έγινε στο δημοφιλές λούνα παρκ Zhaohua, με έναν αξιωματούχο να επισημαίνει πως προκλήθηκε από μηχανική βλάβη. Η 14χρονη κηρύχθηκε νεκρή στο νοσοκομείο, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς. 

H κοπέλα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί, είχε επιβιβαστεί σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ, που ονομάζεται «A Journey in Space». Κανείς δεν ξέρει πως έφυγε από το κάθισμα και κρεμόταν, ενώ το μηχάνημα του παιχνιδιού συνέχιζε να γυρίζει.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η 14χρονη να κρέμεται για περίπου 5 δευτερόλεπτα έξω από το μηχάνημα, πριν τελικά πέσει στο έδαφος, με τους επισκέπτες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μικρά παιδιά, να γίνονται μάρτυρες της τραγωδίας. Στο βίντεο που μάλλον τράβηξε επισκέπτης, ακούγεται πλήθος να ουρλιάζει. Μετά τη μοιραία πτώση, φαίνονται άνθρωποι να πλησιάζουν το κορίτσι και να προσπαθούν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ήταν όμως ήδη αργά…

https://www.youtube.com/watch?v=WYZ1xnCY90w

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter