Τραγωδία στη Μαδαγασκάρη: Τουλάχιστον 34 νέοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο

Τραγωδία στη Μαδαγασκάρη: Τουλάχιστον 34 νέοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο

Τουλάχιστον 34 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε μια χαράδρα, στη βόρεια Μαδαγασκάρη, τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη, σύμφωνα με έναν απολογισμό που ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές και τα νοσοκομεία της περιοχής.

Το λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του σε μια κατηφόρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους 20 μέτρων. Αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις φλόγες, εξήγησε ο αστυνομικός διευθυντής Χεριλαλατιάνα Αντριαναρισαόνα.

Οι διασώστες ανέσυραν από τα συντρίμμια δώδεκα απανθρακωμένα πτώματα. Το κεντρικό νοσοκομείο του Ανταναναρίβο σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι άλλοι 18 από τους επιβάτες υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ άλλοι τέσσερις πέθαναν στο νοσοκομείο της πόλης Ανκαζόμπε όπου είχαν μεταφερθεί.

Το λεωφορείο μετέφερε περισσότερους από 100 νεαρούς προτεστάντες από τη Σοαβιναντριάνα, μια πόλη στην κεντρική Μαδαγασκάρη, στη Μαχατζάνγκα, όπου ήταν προγραμματισμένη μια συνάντηση των πιστών.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι σύνηθες φαινόμενο στη Μαδαγασκάρη, λόγω της παλαιότητας του οδικού δικτύου αλλά και των οχημάτων. Τον Ιανουάριο τουλάχιστον 47 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 22 τραυματίστηκαν όταν ανατράπηκε το φορτηγό που τους μετέφερε σε έναν γάμο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter