Τραγωδία στην Λιβύη: Ρουκέτα σκότωσε 5μελη οικογένεια

Τραγωδία στην Λιβύη: Ρουκέτα σκότωσε 5μελη οικογένεια

Δύο γυναίκες και δύο κορίτσια σκοτώθηκαν το βράδυ της Τρίτης όταν ρουκέτα εξερράγη σε παραλία κοντά στο αεροδρόμιο Μαϊτίγκα της πρωτεύουσας της Λιβύης, Τρίπολης, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ακόμα 15 άνθρωποι, σύμφωνα με αξιωματούχο νοσοκομείου που μίλησε στο κανάλι Al Ahrar της Λιβύης.

“Τα θύματα είναι το αποτέλεσμα συγκρούσεων την Τρίτη μεταξύ δυνάμεων ασφαλείας και κακοποιών που εκτόξευσαν ρουκέτα η οποία έπεσε σε παραλία μπροστά από το αεροδρόμιο Μαϊτίγκα”, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Λιβύης στο ίδιο κανάλι.

Σύμφωνα με το Reuters, υπάρχουν άλλες αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η ρουκέτα εκτοξεύθηκε στη διάρκεια μίας εκδικητικής επίθεσης κατά μίας από τις ένοπλες παραστρατιωτικές ομάδες της πρωτεύουσας της χώρας, που συχνά συγκρούονται για τον έλεγχο του αεροδρομίου και της γύρω περιοχής.

Η παραλία στην οποία έσκασε η ρουκέτα βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο και είναι δημοφιλής προορισμός για οικογένειες που θέλουν να δροσιστούν τα βράδια του καλοκαιριού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter