Τραγωδία στον Έβρο: Περιέλουσε με βενζίνη τη μητέρα του – Ήθελε να αυτοκτονήσουν μαζί

Τραγωδία στον Έβρο: Περιέλουσε με βενζίνη τη μητέρα του – Ήθελε να αυτοκτονήσουν μαζί

Οικογενειακό δράμα συγκλονίζει το Διδυμότειχο. Ένας 56χρονος σε χωριό της περιοχής, περιέλουσε με βενζίνη την 81χρονη μητέρα του και της έβαλε φωτιά, ώστε να αυτοκτονήσουν μαζί. 

Στην πορεία το μετάνιωσε, προσπάθησε να σωθούν, αλλά η γυναίκα κατέληξε κι ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με το evros-news.gr και βάση όσων είπαν στους αστυνομικούς τόσο ο ίδιος ο μητροκτόνος όσο και η μητέρα του ,μια και πριν πεθάνει από τα εγκαύματα μιλούσε κανονικά έστω και με δυσκολία, ο 56χρονος που εδώ και χρόνια φρόντιζε την 81χρονη μητέρα του που ήταν κατάκοιτη, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

«Αν είναι ν’ αυτοκτονήσεις θα… φύγουμε μαζί»

Έτσι το πρωί της Τετάρτης της είπε ότι δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αυτοκτονήσει. «Αν το κάνεις θα αυτοκτονήσουμε μαζί» . Ο 56χρονος περιέλουσε τη μητέρα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ώστε να ακολουθήσει το ίδιο και με τον εαυτό του. Οταν όμως την άκουσε να ουρλιάζει και να φωνάζει βοήθεια, προφανώς μετάνοιωσε και προσπάθησε τελικά να σώσει τη μητέρα του και την έβγαλε έξω από το σπίτι.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Η ηλικιωμένη λόγω σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείκο Αλεξανδρούπολης, όπου όμως τελικά απεβίωσε σήμερα το πρωί.

Ο 56χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και φυσικά είναι κρατούμενος, ενώ η αστυνομία ερευνά την τραγική υπόθεση, που συγκλονίζει. Όσο για την φωτιά στο σπίτι, ήταν μικρής έκτασης και την έσβησε η πυροσβεστική υπηρεσία του Διδυμοτείχου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter