Τραμπ για Κλίντον: Σέβομαι πολύ αυτά τα δύο πρόσωπα

Τραμπ για Κλίντον: Σέβομαι πολύ αυτά τα δύο πρόσωπα

Ειδική μνεία στην αντίπαλό του των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, στη διάρκεια γεύματος, παρουσία κοινοβουλευτικών και αξιωματούχων στο Κογκρέσο, εκτιμώντας, όπως είπε το ότι παρέστησαν στην ορκωμοσία του.

«Ένιωσα τιμή μόλις έμαθα ότι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η Χίλαρι Κλίντον θα έρχονταν εδώ σήμερα και θα ήθελα να σηκωθείτε», είπε ο νέος πλανητάρχης ενώπιον των προσκεκλημένων του που άρχισαν να χειροκροτούν το ζεύγος Κλίντον, στο τέλος του γεύματος στο Κογκρέσο, παρουσία του Μπιλ Κλίντον και της πρώην υπουργού Εξωτερικών, οι οποίοι παρέστησαν επίσης και την τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

«Σέβομαι πολύ αυτά τα δύο πρόσωπα, σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε εδώ, θα περάσουμε τέσσερις σπουδαίες χρονιές, το ελπίζουμε, με ειρήνη και ευημερία» πρόσθεσε ο Τραμπ, σε μια σύντομη ομιλία σε ήρεμο και συμφιλιωτικό τόνο. «Είτε είστε Ρεπουμπλικανοί είτε Δημοκρατικοί, αυτό δεν έχει καμία διαφορά. Εμείς θα σας ακούμε και αυτό είναι τιμή για εμάς», κατέληξε ο νέος πρόεδρος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter