Τρανς ηρωίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αποκάλυψε στα 90 την ταυτότητα φύλου της

Τρανς ηρωίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αποκάλυψε στα 90 την ταυτότητα φύλου της

Μια υπέροχη είδηση μας έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο: Ηρωίδα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου αποκάλυψε την ταυτότητα φύλου της στην ηλικία των 90 ετών, γιατί ποτέ δεν είναι αργά.

Η Πατρίσια Ντέηβις ομολογεί πως “ζούσε σε ένα ψέμα”.

Η κ. Ντέηβις ήταν φωτογράφος και υπηρέτησε στον στρατό από τον Απρίλιο του 1945 έως το 1948. Λέει ότι είχε ξεκινήσει να φοράει γυναικεία παπούτσια και παλιότερα, αλλά υπέστη χλευασμό από εφήβους.

“Ήμουν 60 όταν η σύζυγός μου κατάλαβε ακριβώς τι μου συμβαίνει, ήταν πολύ υποστηρικτική και με βοήθησε σε όλο αυτό, αλλά αποφασίσαμε να το κρατήσουμε κρυφό. Συνήθιζε να μου αγοράζει κοσμήματα και να με αποκαλεί Πατρίσια. Το κράτησε μυστικό”.

“Όταν αποκαλύφθηκα στη σύζυγό μου, ξεκίνησα να φοράω γυναικεία παπούτσια. Κάποιοι έφηβοι το παρατήρησαν και κατέφυγαν σε λεκτική βία. Επίσης, πετούσαν αυγά στο παράθυρό μου. Αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία, αλλά πλέον μεγάλωσαν και έχουν πλέον φύγει”

Η σύζυγος της κυρίας Ντέηβις πέθανε πριν από 6 χρόνια.

Η κ. Ντέηβις ομολογεί πως οι άνθρωποι την αποκαλούν “περίεργη και τρελή”, αλλά έμαθε να μην την ενδιαφέρει η γνώμη τους.

“Είναι κάτι που ήθελα όλη μου την ζωή, να με αποδεχθούν ως γυναίκα. Παλιότερα ανησυχούσα, οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι σημαίνει να είσαι τρανς, πρότειναν θεραπείες με ηλεκτροσόκ, δεν καταλάβαιναν πως δεν είναι κάτι που πρέπει να θεραπεύσεις”

Με τα χρόνια, η σπουδαία αυτή κυρία, “βγήκε από την ντουλάπα” και μας εξηγεί: “Είχα την βαθιά επιθυμία να είμαι ελεύθερη. και δε το μετανιώνω καθόλου”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter